Přejít na obsah

Vzpomínka na sraz Šumava 16. - 17. 5. 2009


Peny

Doporučené příspěvky

Lary a u vás někde by nešel domluvit srazík? Kdyby byl po prázdninách někde na moravě,tak rád bych přijel a to by to měli i konečně blíž i braťa ze slovenska a hlavně víťa,kterej to má vždy ranec kilásků kamkoliv.zkuste dát hlavy dohromady.Určitě by to bylo fajn, :palec2::)

Editováno: , autor: Peny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je pravda, že by měli být na řadě krušnohorci. Asi k nim patřím i já :) , Paulo bydlí pár km ode mne. Je tu taky hodně hezkých míst.

Luky tak to nějak ošefujte a asi by bylo fakt dobré dělat tak dva srazy do roka.Jarní a podzimní.Jeden je málo to je fakt.Jinak pokud Laras bude chtít něco zorganizovat za Moravu s klukama kteří jsou okolo něj,tak mu rád pomůžu bude-li chtít.Ikdyž jak jsem psal mám to 180km. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady je ten vtip co jsem vám v sobotu večer tak špatně vyprávěl :D

Jdou tři želvičky po poušti a uvidí kelímek. "Vezmeme si ho, nevezmeme, vezmeme, ale přeci si ho nebudeme brát, když do něj nemáme co dát. Tak si kelímek nevzaly.

Šly dva roky až došly k oáze. "Konečně voda, ale nemáme jí do čeho dát, jedna z nás se musí vrátit pro kelímek. Střihneme si."

Padlo to na třetí želvičku - "Tak dobře, já pro něj dojdu, ale musíte mi slíbit, že se beze mne nenapijete vody." "Slibujeme, slibujeme."

Uplynuly čtyři roky (cesta tam a zpátky) a želvička nikde. "Tak už se napijeme," povídá první.

"Slíbily jsme jí, že na ní počkáme, tak to ještě chvíli vydržíme,"povídá druhá.

Uplynuly další dva roky a třetí želvička se pořád nevrací.

"Tak už se napijeme, nebudeme čekat" povídá první želvička.

"Tak se napijeme,"odpoví ta druhá. Třetí želvička vyleze z křovíčka a povídá: "Tak holky to teda ne, když Vám nemůžu věřit, tak já nikam nepůjdu!!!"

Ale řekl jsi to skoro stejně :palec2::smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak malé ohlédnutí za tuning srazem Panenský Týnec.Bylo to pěkné a vydařené,ale to je celkem nepodstatné,ale co mě zaujalo,byla soutěž o nejpočetnější KLUB o velmi hodnotné ceny za první místo byl minisuperbajk cca za 15 tis. a stačilo na něj 13 vozů ;) na druhé místo 10 vozů ;) a na třetí ,pouhé 3 vozy :help: ............úsudek,nechám na každém z Vás ;)

Superba jsem tam viděl pouze jednoho :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tys nakonec Sejisi jel do Týnce jo? Já myslel, že nikdo nedorazí tak jsem taky nejel. To kdybych věděl tak bych tam jel taky.

Luky,já jsem tam byl ofiko,zajištuji tuningy /cca 12 akcí v sezoně/ zdr.asist. 6 let,ale nebral jsem svého Supa,pro naprostý nezájem :feve:;)

Editováno: , autor: Sejis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...