Petřík junior Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Superb Scene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Grilovacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Taaak Kluci dorazli sme domu cca ve 2hodky rano ... Cesta utekla jako voda Celkovy pocet km ze Sumavy 750km :D Prum. spotreba byla 5,6l Peny jeste jednou moooc Dekuju Byla to parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 nazdarek bando.Srazek fakt super bez chybicky.Na lepsim sem ete teda fakt nebyl Cauky Petriku prosimte mas nakou fotecku kde to nemam spinavy?Jak sem jel z ty micky treba ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Mifi nemam :D Hele prosim Te co sme jeli domu tak tatik basnil o subiku a Dvb-T a a ..... Takze co nevidet sme u Tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 je to mi mrzi takova draha micka a nikdo to nezachytil¨ nu kdyby byl cas a ne noc tak sem vytahl ero a svezl bych vas a kdyby tatik uz nebyl nakutich tak by taky vypravel co jak sme delali a mozna by te svezl v nadupany FABII RS:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Hehe urcite jeste svezes jak se domluvime na ten Sub tak to asi budem delat u tebe s Tebou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 No problem zkusim najit nejake obrazky ohledne MDS na netu a poslu ti to.Tatik si to bude davat do fabie tak pak budu kdyztak vypravet kde to je ohledne montaze nejlepsi a kde to hraje nejlepe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Aby sme ho jeste nepredbehli s montazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Nu nic by se nestalo obednam cerstvy udajne jich ma skladem okolo 20 kusu a bude obednavat dalsi paletu lidi po tom sili.Az s nim budu mluvit zeptam se jestli je vice typu ohledne vykonu a ceny. jo a Tom Cruise vypada uplne jinak tos me dostal A co vy ostatni nemate nejakou fotecku s cistym supikem kdyz jsme ja a Hampejz prijeli z micky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Kamarádi,sem strašně rád,že sem vás moh pozvat na šumavu a vy ste neodmítli.Podle vašich děkovných zpráv si myslím,že se vám tu líbylo a tak snad brzy bude nějaký další srazík.Počasí se nakonec umoudřilo tak i projížďka po šumavě byla fajn.Jen je mě líto,že sem se strašně mooc na sraz těšil až vás tu budu mít a když sem vás tu všechny měl pohromadě,tak to strašně rychle u teklo.Já vám chci taky poděkovat za vaši účast,že moje snažení udělat fajn sraz nakonec vyšlo.čauky čau a zase na viděnou kamarádi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Nu nic by se nestalo obednam cerstvy udajne jich ma skladem okolo 20 kusu a bude obednavat dalsi paletu lidi po tom sili.Az s nim budu mluvit zeptam se jestli je vice typu ohledne vykonu a ceny. jo a Tom Cruise vypada uplne jinak tos me dostal A co vy ostatni nemate nejakou fotecku s cistym supikem kdyz jsme ja a Hampejz prijeli z micky? Joo na ty vykony se zeptej Uz tu nebudem spinit vlakno dohodnem po icq nebo sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Tak já taky přidám aspoň dvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 ahoj bando. Zdravím po kratší odmlce. Cesta dom příjemná krásným prostředím. Peny: Díky moc!! Bylo to SUPERB!!!! Až proberu fotky, tak to sem hodim. Teď však alou do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pleo Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Ahojky.Sraz Šumava Peny Děkujeme moc.Rád jsem Vás všechny poznal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Ještě jednou velké díky Pennymu,opravdu se to povedlo,tak se těším na brzkou kávu na Šumavě,nebo v Písku Penny.....Dave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Jsem rád,že je spokojenost a vyšlo to na 1čku.moc mě ,mrzí.že jsem nemohl dorazit,ale není všem dnům konec Tak dávejte více fotek,honem,honem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Ahoj kluci, tak jsem se na chvíli dostala domů . Jsem ráda, že jsem Vás všechny poznala, sraz neměl chybu a těším se na další se tkání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 (editace) Tak několik hezkých fotek provzpomínku na fajn sraz na Šumavě.Díky moc kluci,že ste dorazili a hlavně,že se Vám tu líbylo. Editováno: 18. Květen 2009, autor: Peny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 pěkné,bardzo pěkné.dále,další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ilja Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Ááááá, čekal jsem kdy tam dáte tu moji atrakci co jste tam z mojí Octule měli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Iljo kdyz ona je opravdu tak Kraasna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ilja Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Je ja vím , proto se jí nechci vzdát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Dofám,že i příště s námi vyrazíš na nějakej další srázek. příště se třeba i svezu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ilja Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Jasně určitě a rád, jste prima banda a fakt to bylo s vámi super. A co se týče svezení no problem vždyť jsem to tam nabízel jak pouťovou atrakci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.