Publikováno Únor 3, 200916 r Dnes ma kontaktoval kamarat so zaujimavou otazkou - zevraj na niektorych autach VW group (Passat, Audi..) a taktiez inych premiovych autach nemeckej produkcie je mozne aktivovat dodatocne zabezpecenie auta proti neopravnenemu nastartovaniu prostrednictvom kombinacie zapnutia/vypnutia niektorych ovladacih prvkov v aute (packa smeroviek...). V takom pripade musi vodic pred samotnym nastartovanim auta zapnut/vypnut tieto ovladace v stanovenej kombinacii/poradía az nasledne startovat motor.. V zivote som o takejto moznosti nepocul a chcem sa preto spytat Vas na fore ci o tom nieco viete a ci sa nieco take da "aktivovat" aj na OII? Zda sa mi to ako informacia typu - mozu odpocuvat Vas vypnuty mobil Jednak sa mi to zda ako zbytocne a navyse v niektorych situaciach mozno aj nebezpecne... Som zvedavy na Vase odpovede ale tusim ake budu - tak ma prosim za tuto otazku neukamenujte . Moja reakcia bola - je to nezmysel Upraveno Únor 3, 200916 r od Boco
Únor 4, 200916 r No já to taky v životě neslyšel, ale věřím, že je to možné, jen nevím jestli u škodovky, když ještě dnes nemá spoustu věcí co daleko lidovější koncernoví sourozenci...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.