raob design airbrush Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 ví někdo jestli se to vubec dělá??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 máš na mysli ochranný rám posádky jako u rally aut?nikdy jsem neslyšel že by se dal rozebrat a myslím by to ani atestem neprošlo.rám se svaří na pevno přímo uvnitř vozu a rozebrat se dá leda karbinou nebo autogenem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 kamarád si dával tohle do 130ky.. tady naky fotky..: http://skoda-virt.cz/cz/auta/emka/51-tuner-zelenka/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 4. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 no chtěl bych klidně bez atestu a před technickou kontrolu to rozebral a pak znovu po technické složil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 naco ti to bude ak sa smiem spytat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 taky mám ve feldě šroubovanej - dělá se to běžně jinak do normálního auta na normál ježdění bych si to nedal.. jsou opravdu tvrdý ty trubky když do nich narazíš hlavou lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 koli obuchaniu hlavy sa obaluju takym ako vodovodne teple trubky. a rozoberatelne su bezne aj ja som, mal onehdy. vo fabke si vsak koli oplastovaniu a malo priestoru neviem predstavit ram. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 5. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 no chci ho tam k vuli tomu že z te octavky bude závodák na amaterské závody a taky mi to tam chybí vždy to tam jsem chtěl ale aby nebyly problémy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 jestli se nechystáš hodit ji přes boudu, tak bych to tam nedával... Technickou bys tim ochcal, ale problémy budeš mít když tě chytnou cajti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.