honny Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Zdravím, poradil by mi nekdo jak se dá demontovat strop i se sloupkama? Půjde to na alcantru a chce to mít sundaný. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honny Vloženo 25. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Nikdo ještě nedemontoval?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Je to popsané v dílenské příručce, která se válí různě po netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Jestli mas bocni airbagy...tak sroubky-torxy jsou schvoany pod tema krytkama. Pak staci jen vycvaknout. Ja jsem zacal demontazi stropnich lampicek, slunecnich clon...stropnich drzadel a pak zacal vycvakavat predni sloupky, prostredni a pak je problem u tech zadnich...jeslti mas liftback tak musis i demontovat ty plastove drzaky co drzi plato kufru, coz je docela problem, protoze jeden sroubek je blbe pristupnej a musi se sundat bocni vedeni u sedacek (vcetne bocnich vyplni v kufru) a pak teprve mas trosku pristup k tomu sroubku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Zdravím, poradil by mi nekdo jak se dá demontovat strop i se sloupkama? Půjde to na alcantru a chce to mít sundaný. Díky Můžu se zeptat, kdo ti to bude upravovat a na kolik to výjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Viky hadej! 8100Kc ma na strankach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Tady to mas. strop.pdf - 1.6 Mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Jj, myslel jsem si, ale zeptal se, jestli to náhodou někdo nedělá za lidovější cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honny Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Můžu se zeptat, kdo ti to bude upravovat a na kolik to výjde? Mě to vyjde u nějákýho chlápka co jsem našel na netu asi na 2500,ale che to mít právě sundané... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honny Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Jestli mas bocni airbagy...tak sroubky-torxy jsou schvoany pod tema krytkama. Pak staci jen vycvaknout. Ja jsem zacal demontazi stropnich lampicek, slunecnich clon...stropnich drzadel a pak zacal vycvakavat predni sloupky, prostredni a pak je problem u tech zadnich...jeslti mas liftback tak musis i demontovat ty plastove drzaky co drzi plato kufru, coz je docela problem, protoze jeden sroubek je blbe pristupnej a musi se sundat bocni vedeni u sedacek (vcetne bocnich vyplni v kufru) a pak teprve mas trosku pristup k tomu sroubku. No takže to bude docela pakárna, jak tak na to koukám....ale snad si s tím něják poradím no ... Moc děkuji za rady!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Tak to jo, pak sem nahoď fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honny Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 JJ hodím, hned jak se do toho pustím... cca 14 dní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.