Publikováno Únor 6, 200916 r Dobry den, Mal som mensiu nehodu a ulomili sa mi uchytenia pre obe predne svetla Chcem sa opytat ci ma niekto nakres uchytenia svetiel + objednavacie cisla pre jednotlive nahradne diely. Hladal som vsade no nic som nenasiel a myslim si ze nie som prvy ani posledny komu by sa tieto informacie zisli. Potom az budem menit, tak sem hodim aj nejaku foto-dokumentaciu pokial by bol zaujem.
Únor 8, 200916 r Ja mal tiez drobnu nehodu, nastastie urvany iba jeden ten uchyt... uz mam uz aj ten nahradny, ale kedze nemam garaz, musim pockat s opravou na lepsie pocasie A tiez som chcel spravit foto navod, ale kludne ma predbehni
Únor 9, 200916 r Autor Myslel si toto?Vškodovke sú dostať opravné sady. Je nejaké obj. číslo pre tu sadu? Dajú sa zohnat aj tieto časti? Upraveno Únor 9, 200916 r od Drobcek23
Únor 9, 200916 r daju sa kupit aj horne (na obrazku 19+22) aj ten uchyt spredu o chladic, zadny neviem... cisla mas predsa na tom prvom obrazku z etky a zozenies to hockde v skodovke, oni budu vediet (mna stal ten 1 horny cca 2.3€)
Únor 9, 200916 r Autor Ja som nasiel tie horne (19) jeden cca 52 CZK a bocny 45 CZK, ale nema to zmysel kupovat bez toho spodneho. Tak som chvilu hladal a telefonoval a nasiel v Ml. Boleslavi svetlomety kus za 1050,- (6Y1941015T a 6Y1941016T). Sice niesu origo, ale nebudem sa musiet trapit s tym spodným uchytom Tak budu fotky z vymeny... Tu je aspon foto toho co som nasiel ... Upraveno Únor 9, 200916 r od Drobcek23
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.