Romariooo Vloženo 10. Únor 2009 Vloženo 10. Únor 2009 abado: díky moc za důvěru.Tady odsud má hodně lidiček ode mě telefony včetně Vittoria,Davona,Superfattyho a mnoha další a myslim si že jsou spokojení. Pernikař: nezlob se ale zrovna v mobilpohotovosti bych nekoupil ani kryt na telefon-maji to tam za prvé dost předraženy věci a vím minimálně o třech lidechkteři reklamovali u ních telefon ale bohužel nepochodili. Citovat
perníkář Vloženo 10. Únor 2009 Vloženo 10. Únor 2009 já vždy narazil jen na slušné chování , vždy mi dobře posloužil ... a k telefonům se chovám vždy slušně.. i po roce je jako nový... tak nevím.... když si budu chtít koupit tel. tak zas asi zkusím nákup po internetu... a nebo tebe pač jde o NOKIE Citovat
flames Vloženo 10. Únor 2009 Vloženo 10. Únor 2009 No, já mám D900i taky a doufám, že se nepodělá, bo sem si ho koupil v Holandsku a papíry sem někde ztratil. Citovat
abado Vloženo 11. Únor 2009 Autor Vloženo 11. Únor 2009 Tak to bys mel na prd...ha..ale nemusel bys to reklamovat v NL ..ikdybys mel papiry..? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.