abado Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Joo a ta blondska tam nebyla.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 abado: díky moc za důvěru.Tady odsud má hodně lidiček ode mě telefony včetně Vittoria,Davona,Superfattyho a mnoha další a myslim si že jsou spokojení. Pernikař: nezlob se ale zrovna v mobilpohotovosti bych nekoupil ani kryt na telefon-maji to tam za prvé dost předraženy věci a vím minimálně o třech lidechkteři reklamovali u ních telefon ale bohužel nepochodili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 já vždy narazil jen na slušné chování , vždy mi dobře posloužil ... a k telefonům se chovám vždy slušně.. i po roce je jako nový... tak nevím.... když si budu chtít koupit tel. tak zas asi zkusím nákup po internetu... a nebo tebe pač jde o NOKIE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 No, já mám D900i taky a doufám, že se nepodělá, bo sem si ho koupil v Holandsku a papíry sem někde ztratil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 11. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Tak to bys mel na prd...ha..ale nemusel bys to reklamovat v NL ..ikdybys mel papiry..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.