vinos Vloženo 7. Únor 2009 Vloženo 7. Únor 2009 Zdar všichni, na mém combi 2.0 RV 99 když malinko hýbám s řízením, tak mi něco ťuká někde u motoru. čep řízení to asi nebude. snad celé řízení? Martin Citovat
sajfa Vloženo 7. Únor 2009 Vloženo 7. Únor 2009 skus jestli nemáš vůli v tyčkách řízení, nesmí tam být vůle. Při jízdě přes nerovnosti mi to klepalo, po výměně je to ok v obou jsem měl vůli. Dával jsem Timken i s čepy za 560kč/ks + geometrie za 500 Citovat
vinos Vloženo 7. Únor 2009 Autor Vloženo 7. Únor 2009 skus jestli nemáš vůli v tyčkách řízení, nesmí tam být vůle. Při jízdě přes nerovnosti mi to klepalo, po výměně je to ok v obou jsem měl vůli. Dával jsem Timken i s čepy za 560kč/ks + geometrie za 500 zkusím v pondělí na kanále. dík Citovat
radekkk Vloženo 8. Únor 2009 Vloženo 8. Únor 2009 mam taky takovej problém a když jedu přes koleje tak mi to i bouchá do volantu.může to bejt taky ono?? Citovat
sajfa Vloženo 8. Únor 2009 Vloženo 8. Únor 2009 (editace) mam taky takovej problém a když jedu přes koleje tak mi to i bouchá do volantu.může to bejt taky ono?? taky si skus ty tyčky jestli nemají vůli Editováno: 8. Únor 2009, autor: sajfa Citovat
sajfa Vloženo 9. Únor 2009 Vloženo 9. Únor 2009 (editace) a jak to mam zkusit? na zvedák do luftu a tahání sem a tam za ně od kola k motoru, myslím že to je popsané i v DP mě to dělali v servise, jen jsem přihlížel Editováno: 9. Únor 2009, autor: sajfa Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.