Přejít na obsah

capucino OII

Lala

Doporučené příspěvky

Zdravím.

Uvažuji o nástřiku spodních části nárazníku a lišt na O II do jedné barvy. Nemáte to někdo nasříkané v odstínu capucino, abych viděl jak to vypadá v reálu? Uvítám každý názor a radu.Nemůžu se rozhodnout.

Díky pánové

Editováno: , autor: Lala
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslim že to má Luke288 na Graphite metal......

Jo vypadá to moc pěkně,měl jsem to na Passatech v kombinaci z chrom.lištou,akorát je to teda nepraktický.....když ti někdo do toho praští rohem dveří,což se bohužel stává ;) ,tak na tom laku je to 100x víc vidět než na klasickym černym plastu......Na tmavých barvách je to i tak celkem v pohodě,ale na světlejších odstínech je to pak vidět dost....

Viděl jsem to právě na těch Passatech...já jezdil v černym a i když se snažim parkovat tak aby mi to někdo neotloukl,tak i přes to jsem na těch lištách sem tam něco objevil,ale bylo to právě vidět až při bližšim pohledu(když jsem třeba auto myl apod.),ale měl jsem zárověň i dva Passaty ve stříbrn.metal a tam to bylo na těch lištách vidět na desítky metrů.

Nemluvě o před.lištách na nárazníku....ty přední pod světlama,ty byli otlučení od kamínků jako prase(ďobanec vedle ďobance)..to je bohužel daň za moje ježdění z velké většiny po dálnicích......Na OII na těch černých lištách neni vůbec nic vidět ani po 300.000km...to je výhoda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...