Únor 10, 200916 r Velká škoda kluka, byl to fakt borec. Mohl z něho být alespon super akční vozíčkář. Umřel pro to co miloval a pro co žil
Únor 10, 200916 r Autor mě se úplně zastavil dech jak tam leželo to bezvládné tělo... co se mu tak muselo honit hlavou těsně před tím nájezdem na ten svůj poslední skok a poslední chvíle mezi živými
Únor 11, 200916 r kuci co kdybysme si tyhle veci okomentovali v hospode a nezakladali novy temata, protoze pak to tady bude jak na novinky.cz dikes
Únor 11, 200916 r no ja to videl pouze ve zpravach a to mi stacilo...ze se te motorky drzel i pri dopadu to nechapu..
Únor 11, 200916 r Autor mě to taky přijde divné.... že prostě takovej zkušenej borec.. musel věděť že mu ten skok nevyjde....
Únor 11, 200916 r No já myslím, že to věděl v okamžiku odrazu, že je to špatně. Ale i profesionálové jsou někdy arogantní sami k sobě.
Únor 11, 200916 r presne to mam na mysli...kdyz to skace dnes a denne tak to musel prece vedet ze to nevyjde..
Únor 11, 200916 r Autor do toho nikdo nevidí jen on věděl proč to udělal takle a né takhle a jen on to měl všechno v rukách stalo se.....
Únor 11, 200916 r ale kurva nemuselo se stat..skoda ho...zbytecnej vyhaslej zivot...jen pro to ze chtel dokazat ze umí...
Únor 12, 200916 r Je ho škoda, když to říkali v tv bylo mi z toho docela nanic, byli jsme tu na freestylu když zrovna nad Pilátem vyhrál....
Únor 12, 200916 r Autor jj z toho videa to bylo úplně.. brrr. děsné mrazení po celém těle... jakpo tom dopadu tam ležel... brrr
Únor 12, 200916 r .... je ho škoda, stejně jako každého zmařeného lidského života :( ..... na to jaká to byla rána, byl zázrak že nebyl mrtvý na místě a že byla naděje na jeho přežití až do pondělka kdy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.