perníkář Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 http://moto.sport.cz/clanek/144828-video-h...-kostarice.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 dal si dobře na hubu, no. Tyhle blázni si o to koledujou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hynek Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Velká škoda kluka, byl to fakt borec. Mohl z něho být alespon super akční vozíčkář. Umřel pro to co miloval a pro co žil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 mě se úplně zastavil dech jak tam leželo to bezvládné tělo... co se mu tak muselo honit hlavou těsně před tím nájezdem na ten svůj poslední skok a poslední chvíle mezi živými Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 kuci co kdybysme si tyhle veci okomentovali v hospode a nezakladali novy temata, protoze pak to tady bude jak na novinky.cz dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 11. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 omlouvám se, až teď jsem zjistil kam jsem to umístil tak ještě jednou pardón Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tdííí Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 no ja to videl pouze ve zpravach a to mi stacilo...ze se te motorky drzel i pri dopadu to nechapu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 11. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 mě to taky přijde divné.... že prostě takovej zkušenej borec.. musel věděť že mu ten skok nevyjde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 No já myslím, že to věděl v okamžiku odrazu, že je to špatně. Ale i profesionálové jsou někdy arogantní sami k sobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tdííí Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 presne to mam na mysli...kdyz to skace dnes a denne tak to musel prece vedet ze to nevyjde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 11. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 do toho nikdo nevidí jen on věděl proč to udělal takle a né takhle a jen on to měl všechno v rukách stalo se..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tdííí Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 ale kurva nemuselo se stat..skoda ho...zbytecnej vyhaslej zivot...jen pro to ze chtel dokazat ze umí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Je ho škoda, když to říkali v tv bylo mi z toho docela nanic, byli jsme tu na freestylu když zrovna nad Pilátem vyhrál.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 12. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 jj z toho videa to bylo úplně.. brrr. děsné mrazení po celém těle... jakpo tom dopadu tam ležel... brrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 .... je ho škoda, stejně jako každého zmařeného lidského života :( ..... na to jaká to byla rána, byl zázrak že nebyl mrtvý na místě a že byla naděje na jeho přežití až do pondělka kdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.