Chadwick Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Zdravím. Doufám, že jsem ve správném tématu. Potřeboval bych poradit. Chystám se na jaře natírat brzdiče a tak přemýšlím, jak si práci ulehčit abych nemusel sundat kolo, natřít, nasadit, a pak další kolo. Přemýšlel jsem, jestli lze oktávku posadit jak se říká "na špalky" Všechna kola dolů a práce by šla lépe. Na OI jsem to udělal bez problémů, ale tady si nejsem nějak jistý. Nemáte někdo fotku, nebo obrázek, které místa na podvozku se dají použít, aby nedošlo k nějaké deformaci, nebo poškození podvozku či karoserie ? To jsou problémy, co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Urob to tak isto jak si to robil na OC1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 20. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 (editace) Kdybych si to tak pomatoval Takže opět stačí jen najít pevné místo na podvozku a podložit ? Editováno: 20. Únor 2009, autor: Chadwick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 To podlož špalkama tam kde se dává hever a je to. Jediný problém - rozdíl, co já jsem zaznamenal na OII oproti např. FI je, že se okta musí zvednout výš díky velkým kolům a je to tak celkově náročnější a řekněme nebezpečnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.