Přejít na obsah

Jak vam slape RS?

Eresto

Doporučené příspěvky

Chalani ako vam slape RS -ko? U mna to pri 5500 dostane kopanec a zacne tlacit ako dive. Nie ze by tom do 5500 netlacilo. Tlaci a super, len teda subjektivne citim narast vykonu este nad hranicou tychto otaciek. Ked je nebodaj vlhko tak to pri 5500 rozblika aj ESP znova. Vobec nebadam efekt pokl.esu vykonu pri 5500 ot./min.

Konecne opadol sneh a ja som sa zacal aj trosku sviznejsie vozit. Pred zimou mi auto trosku tarokovalo na volnobehu. Bolo treba vycistit a nadstavit klapku ako aj ostatne cidla. Aj v benzine som mal nejaky bordel. Preto som toto postrehol az teraz.

Neviem, ze ci predosli majitel auto cipoval, alebo nie. Ked som auto kupil, tak v sedacke zozadu bol papier od anglickej firmicky zaoberajucej sa upravou RJ. Na papieriku boli uvedene parametre mojeho auta pred a po. Neviem ci si majitel daval iba urobit ponuku, alebo realne aj upravu.... Ten upravca uvadzal 212 PS 300 Nm.... Inak auto je uplna seria... Ziaden filter ani nic podobneho

Auto je z Francie a posledne dva roky sa zdrzovalo v Anglicku....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vydim ze mame podobnou historii vozoveho parku taky mam rapida i octavii1 rs a atv chci koupit ted co mas za kolku atv jo jinak rska slape pekne i v serii motor jo to proc jsem ji koupil :palec2:

Tak to ja viem ze slape dobre aj v serii. Len u mna to pri 5500 zacne slahat ako utrhnute az po 7000 resp. obmedzovac. Tak neviem???? Jo jo rapidika mam stale. Dufam, ze ho v lete postavim na Donau cup. A co sa tyka ATV, tak to je len taky maly prdinec. Neni to ta detska krabicka ale ma to malicky objemik. To je len na take poprdkavanie sa po lukach a kopcoch na chalupe. Vencit psa atd..... Ale tych svojich 65 km/h si to da ked je to dobre naladene. Je to 50 ccm. Ked tomu padne zaruka tak tam pojde 90 ccm a tym som skoncil. Viac sa s tym nebudem zapodievat. Do strmsieho kopca sa to skriabe pomalicky /20 km/h/. Ale prejde to veru aj take docela kopce, ze som to ani len necakal. :palec2: A podla novej vyhlasky na nej nemusim mat helmu co je fajn. Lebo v papieroch to ma pisanu konštrukcnu rychlost 40 km/h. Co s prehladom teda prekracuje.

No ja som vsak na auta viacej. Motorky a tak.....ee.... i ked ako soplos som co to mal....

Co mas za RS-ku? Jak ti to chodi? Ja som chcel zltu ale mal som stastie iba na ciernu, nakolko splnala moje zakladne poziadavky. ESP, Climatronik a 4 x airbag.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...