Palo Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 že vypadáš jako děsné nemehlo :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 paulmack, to ani neodhadnem čo sa ti stalo máte dosť nepríjemné zranenia ja sa lekárom vyhýbam, aj keď ich mám v rodine až až... Trochu jsem se mazlil s formátovací pilou a ona ta sviňa mě kousla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Auuuu... omdlel bych se mi to stat pri vedomi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Naštěstí jsem to ustál.Byl jsem tak nasranej a rozpumpovanej,že to ani nešlo se vysypat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 No ty pořezané prsty to je teda síla. Mně se naštěstí zranění vyhýbají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Mě se to vyhýbalo 10 let a najednou to bylo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 tak foto posílat nebudu,ale jen tak pro zajímavost.po operaci nádorů na tlustém střevě na mne při jedné z operací pracovalo několik švadlenek a po dotazu kolik asi stehů bylo se mi dostala odpověď -něco oklo 140 kousků-a tak švadlenkám z Krčské nemocnice díky a doktorům za záchranu života též velké díky,protože už tu díky nim přesluhuji o více jak půl roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Palo: já možná vypadám jako nemehlo ale aspon uteču revizorovi.O tobě se to rozhodně řict nedá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 nechci do toho moc kecat,ale chtěl bych vidět revizora,kterej by chtěl po Palovi jízdenku.to je sebevrah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 taky dobry ale zas tak horky to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 No a jeste mohu pridat malickost, skok do bazenu "na pepka" (bez rukou po palici), akorat mi zapomeli rici, ze je tam 1,20m "hloubky" jeste foto podrezanej krk, 16 stehu, 9 zvenku, 7 kolem jazyka uvnitr. 1999 zubni, Karlovo Namesti, cysta na slinne zlaze 7x7 cm rákosníček? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Trochu jsem se mazlil s formátovací pilou a ona ta sviňa mě kousla. a oni ti nechávali dorůst maso? dyťz máš srostlé pazury?! Tak jsem si říkal, jestli ti ten chybějící kus "nedodělávali" tím, že spojili živé na živé, nechali srůst a pak zase kuchli. Je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 tak foto posílat nebudu,ale jen tak pro zajímavost.po operaci nádorů na tlustém střevě na mne při jedné z operací pracovalo několik švadlenek a po dotazu kolik asi stehů bylo se mi dostala odpověď -něco oklo 140 kousků-a tak švadlenkám z Krčské nemocnice díky a doktorům za záchranu života též velké díky,protože už tu díky nim přesluhuji o více jak půl roku kolik ti je? Docela brzo tě to vzalo. Ale jestli nikde nic nenechali, tak by to mělo být OK u střev. Držím palce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Palo: já možná vypadám jako nemehlo ale aspon uteču revizorovi.O tobě se to rozhodně řict nedá Než někoho začneš hodnotit s běháním, tak být tebou se poinformuji. Ono to, že je někdo tlustej neznamená, že se neumí pohnout. Nevěř vždy jen tomu prvnímu dojmu chlapče, může se ti to sakra vymstít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Me spis pobavilo, ze by Palo jezdil v MHD A Palo ty susenko, nedelej hariki, nebo si Te na besidce podam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Palo,Palo...jedu po tobě čím dál víc já jsem neřekl že jseš tlustej ale sprinty mužeme zkusit ale samo sebou jako sázku a ne na dvacet metru ale třeba na kilometr srandisto! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 (editace) nechci do toho moc kecat,ale chtěl bych vidět revizora,kterej by chtěl po Palovi jízdenku.to je sebevrah Vidíš Mláčku a chtěl. Tak jsem kývl hlavou a říkám: vy mi ukážete Váš průkaz k tomu odznáčku z víčka od piva a já Vám ukážu jízdenku. Pán se prošacoval, našel průkaz, já jej překontroloval, seřval ho, že na fotografii má hnědé vlasy a tady odbarvené na blond, dal jsem mu jízdenku a vystoupil, protože jsem už byl kde jsem potřeboval. Ten jouda vyskočil semnou a omluvil se mi Ale dodnes nevím za co se omluvil Editováno: 28. Únor 2009, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Palo,Palo...jedu po tobě čím dál víc já jsem neřekl že jseš tlustej ale sprinty mužeme zkusit ale samo sebou jako sázku a ne na dvacet metru ale třeba na kilometr srandisto! Předpokládám, že mluvíš o sprintu na běžkách, jinak si sprint na kilometr nejsem schopen představit? No když pominu, že jsem na běžkách stál naposledy někdy před 7 - 8 lety, tak to by bylo zajímavé, ale rpoč ne a potom se porovnáme v chytání penalt ve futsalu, bereš? Těším se, jak dostaneš z těch 7 metrů tím míčem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 jj... neudelame nejakej fotbalovej turnaj??? to by byla mrda!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 ale ten modrý ITALIA so Škótom nemôže hrať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 ja nemůžu hrát? mám sem hodit videa??? Christiano Vorlando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 a oni ti nechávali dorůst maso? dyťz máš srostlé pazury?! Tak jsem si říkal, jestli ti ten chybějící kus "nedodělávali" tím, že spojili živé na živé, nechali srůst a pak zase kuchli. Je to tak? Přesně tak! Jsu rád,že už to mám za sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 jj... neudelame nejakej fotbalovej turnaj??? to by byla mrda!!!! a co florbalovej?? já fotbal neumím !! ale to je dost dobrej nápad!! neuděláš o tom nějaké téma???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 (editace) Trochu jsem se mazlil s formátovací pilou a ona ta sviňa mě kousla. jj,pavel je nemehlo on si udela bebino a ja mel posramoceny jmeno u Vase EDIT : ale ku..a ve me hrklo kdyz pavel volal a mluvil jinak nez normalne,bylo me jasny ze se neco deje ,ale nevedel jsem co je spatne, jeste ze je to tak jak je Editováno: 28. Únor 2009, autor: zdsamct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 I ja drzim palce, Petre!!! Nese;te me s tim OT! Skadleni Pala a Romarioo-a nezna konce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.