Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 At Ti to dobře dopadne Petře. Davon: po té operaci máš nějaky větší omezení? Kdy budeš moct sportovat? Jinak s tim Palo je to v pohodě...pes co štěká nekouše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Spis by zatim nyni bylo na miste se zeptat, kdy s tim budu moci hybat! Na sport zatim nema cenu myslet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Davone: kurva! Budeš se hejbat! Chce to čas a pozitivní mysl.A žádny chmury chlape! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Si pis, bench press 90kg pravackou - no problem Zadny chmury, ale zatim to mam jeste v orteze a nehybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Si pis, bench press 90kg pravackou - no problem Zadny chmury, ale zatim to mam jeste v orteze a nehybu Kde a kdy ti to dělali chlape? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Palo - Vinohradska, 9.2. Dalsi mam za cca mesic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 jj... neudelame nejakej fotbalovej turnaj??? to by byla mrda!!!! si myslíš WOE, že když jsme jednou porazili pár čutálistů na EDT srazu, tak zas vyhrajeme jo? S těmahle řezníkama tady NEHRAJU.. mám se rád.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 SuperRonaldinhoRobertinho... to dáme! v létě si zaplatíš fotbalovou školu Jurgena Klinsmanna a budeš da best football playa!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Palo - Vinohradska, 9.2. Dalsi mam za cca mesic... Tak ať to dopadne jak má. Já jezdím na Malvazinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Diky Palo, doufam v to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Je mi celkem divny, ze asi jen 4 lidi maji fotku sve pamatky... Nebo to ostatnim prijde nejak nechutne ci nepotrebne nadhodit foto? Zas o tolik nejde, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Davone: ostatní jsou asi opatrnější nebo sportujou v hospůdce..Já jsem si urval na hrazdě pravou plíci ale fotky nemám a ani nerad na to vzpomínám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Je mi celkem divny, ze asi jen 4 lidi maji fotku sve pamatky... Nebo to ostatnim prijde nejak nechutne ci nepotrebne nadhodit foto? Zas o tolik nejde, ne? no já žádné takové foto nemám a jizvy fotit po xy letech je o ničem. Ale pár nechutností bylo. S některejma doktorama je to good, ale někteří jsou jak jatí, abych se nekoukal co na mně kuchaj Stejně se koukám vždycky, ať se jim to líbí nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Je mi celkem divny, ze asi jen 4 lidi maji fotku sve pamatky... Nebo to ostatnim prijde nejak nechutne ci nepotrebne nadhodit foto? Zas o tolik nejde, ne? Když do mne zařezávali kucííí v bílejch hadrech, tak to ještě ani kompakty nebyly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Davone: jak pokračuješ s tím ramenem? Cítiš zlepšení? Já jsem tomu dal pár týdnu klid a vypadá to že se rameno srovná i bez operace.Bavil jsem se se známym doktorem a řikal že operace ramene je tou poslední variantou která přicházi v uvahu.Nejhorší je to že mi tam jeden debil doktor napíchal před půlrokem kortikoidy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 13. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Ty woe, kortikoidy pichali manzelce v 7 mesici v podoli... No zlepseni urcite je, nyni jiz hybu (omezene pohyby a uhly) RADIM V AUTE uz v poho , ale zlepseni jako takove si myslim ze muzu pocitit az budou draty venku, nyni me to tam proste tlaci a picha! Jeste cca 4 tydny a jdu znovu!! Diky za optani R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 jj kortikoidy jsou báječné, mně tím léčil jeden orthoped 4 měsíce levou nohu,druhej potom zjistil že to je únavová zlomenina, vylečil mi to klidem a šumivým kalciem za 4 týdny a toho druhého po telefonu seřval pěkně sprostě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Jeste cca 4 tydny a jdu znovu!! počkej kámo až ti vytáhnou dráty, to je potom žůžo, připadáš si nesvůj, křehkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 13. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Zato ted mi v hokne rikaji IRON MAN Pry je to uleva, nez bolest vyndani... nevim, nemel jsem tu cest... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 no je to úleva, to je jasný, ale tak i to trošku pobolívalo, ale proti tomu, než to poprvé do mně narvali a porovnali mi haksnu, tak to bylo úplně v pohodě, ani prášky na bolest jsem nepotřeboval, ale nejlepší byl spoluhráč, omu zdrátovali k sobě čelisti a ten wůl si je po 8 dnech sám roztříhal (ty dráty) a vytáhl z huby, prý nemohl pořádně pít pivo davone neboj, špatně ti už bylo, teď už to bude jen a jen lepší, opravdu kámo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 13. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 No ja doufam Palo a zacinam tomu i verit, doufam ze neprijdu na to, ze boli dale to stejne i po zahojeni, ze se nespletli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Tak i já přidám něco čerstvého /15 dní po operaci/ ruptura achilovky........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 ahoj sejdo, bracha si ji pretrhl uplne na konci ledna a pred tydnem mu sundali sadru, je to hrozny zraneni. co jsi delal?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 čau Baui,nohejbalek ........ jo vystaráno se sádrou na 6 týdnů a pak 4 týdny rehab..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 presne tak, bracha mel 4 tydny nad koleno pak 3 tydny pod koleno a ted mesic rehab. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.