Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

At Ti to dobře dopadne Petře.

Davon: po té operaci máš nějaky větší omezení? Kdy budeš moct sportovat?

Jinak s tim Palo je to v pohodě...pes co štěká nekouše :prc:

• Autor

Spis by zatim nyni bylo na miste se zeptat, kdy s tim budu moci hybat! Na sport zatim nema cenu myslet... ;)

Davone: kurva! Budeš se hejbat! Chce to čas a pozitivní mysl.A žádny chmury chlape!

• Autor

Si pis, bench press 90kg pravackou - no problem ;)

Zadny chmury, ale zatim to mam jeste v orteze a nehybu ;)

Si pis, bench press 90kg pravackou - no problem ;)

Zadny chmury, ale zatim to mam jeste v orteze a nehybu ;)

Kde a kdy ti to dělali chlape?

• Autor

Palo - Vinohradska, 9.2.

Dalsi mam za cca mesic... ;)

jj... neudelame nejakej fotbalovej turnaj??? to by byla mrda!!!!

si myslíš WOE, že když jsme jednou porazili pár čutálistů na EDT srazu, tak zas vyhrajeme jo? S těmahle řezníkama tady NEHRAJU.. mám se rád.. lol:smich:

SuperRonaldinhoRobertinho... to dáme! :D v létě si zaplatíš fotbalovou školu Jurgena Klinsmanna a budeš da best football playa!!! :D

Palo - Vinohradska, 9.2.

Dalsi mam za cca mesic... ;)

Tak ať to dopadne jak má. :palec2:

Já jezdím na Malvazinky ;)

• Autor

Diky Palo, doufam v to ;)

• Autor

Je mi celkem divny, ze asi jen 4 lidi maji fotku sve pamatky... Nebo to ostatnim prijde nejak nechutne ci nepotrebne nadhodit foto? Zas o tolik nejde, ne? ;)

Davone: ostatní jsou asi opatrnější nebo sportujou v hospůdce..Já jsem si urval na hrazdě pravou plíci ale fotky nemám a ani nerad na to vzpomínám.

Je mi celkem divny, ze asi jen 4 lidi maji fotku sve pamatky... Nebo to ostatnim prijde nejak nechutne ci nepotrebne nadhodit foto? Zas o tolik nejde, ne? ;)

no já žádné takové foto nemám a jizvy fotit po xy letech je o ničem. Ale pár nechutností bylo. S některejma doktorama je to good, ale někteří jsou jak jatí, abych se nekoukal co na mně kuchaj :) Stejně se koukám vždycky, ať se jim to líbí nebo ne.

Když do mne zařezávali kucííí v bílejch hadrech, tak to ještě ani kompakty nebyly :feve:

• 2 týdny později...

Davone: jak pokračuješ s tím ramenem? Cítiš zlepšení? Já jsem tomu dal pár týdnu klid a vypadá to že se rameno srovná i bez operace.Bavil jsem se se známym doktorem a řikal že operace ramene je tou poslední variantou která přicházi v uvahu.Nejhorší je to že mi tam jeden debil doktor napíchal před půlrokem kortikoidy :aggressive:

• Autor

Ty woe, kortikoidy pichali manzelce v 7 mesici v podoli... :D

No zlepseni urcite je, nyni jiz hybu (omezene pohyby a uhly) RADIM V AUTE uz v poho :), ale zlepseni jako takove si myslim ze muzu pocitit az budou draty venku, nyni me to tam proste tlaci a picha! Jeste cca 4 tydny a jdu znovu!! ;)

Diky za optani R.

jj kortikoidy jsou báječné, mně tím léčil jeden orthoped 4 měsíce levou nohu,druhej potom zjistil že to je únavová zlomenina, vylečil mi to klidem a šumivým kalciem za 4 týdny a toho druhého po telefonu seřval pěkně sprostě

Jeste cca 4 tydny a jdu znovu!! ;)

počkej kámo až ti vytáhnou dráty, to je potom žůžo, připadáš si nesvůj, křehkej lol

• Autor

Zato ted mi v hokne rikaji IRON MAN :D

Pry je to uleva, nez bolest vyndani... nevim, nemel jsem tu cest...

no je to úleva, to je jasný, ale tak i to trošku pobolívalo, ale proti tomu, než to poprvé do mně narvali a porovnali mi haksnu, tak to bylo úplně v pohodě, ani prášky na bolest jsem nepotřeboval, ale nejlepší byl spoluhráč, omu zdrátovali k sobě čelisti a ten wůl si je po 8 dnech sám roztříhal (ty dráty) a vytáhl z huby, prý nemohl pořádně pít pivo ;)

davone neboj, špatně ti už bylo, teď už to bude jen a jen lepší, opravdu kámo

• Autor

No ja doufam Palo a zacinam tomu i verit, doufam ze neprijdu na to, ze boli dale to stejne i po zahojeni, ze se nespletli :D

• 2 týdny později...

Tak i já přidám něco čerstvého /15 dní po operaci/ ruptura achilovky........

post-210-1237799214_thumb.jpg

ahoj sejdo, bracha si ji pretrhl uplne na konci ledna a pred tydnem mu sundali sadru, je to hrozny zraneni. co jsi delal??

čau Baui,nohejbalek ........ ;):feve:

jo vystaráno se sádrou na 6 týdnů a pak 4 týdny rehab..... :feve:

presne tak, bracha mel 4 tydny nad koleno pak 3 tydny pod koleno a ted mesic rehab.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.