Publikováno Únor 27, 200916 r mooooc prosím nemůže mi někdo poskytnout schema zapojení světel na oct OI 99 1.8T, Vydal jsem se na cesty a zjistil že nesvítím, schema sice mám ale doma. Pokud by byl někdo tak hodný a poskytl mi to třeba zasláním na no-limity@seznam.cz Budu strašně moc vděčný. Předem díky.
Březen 1, 200916 r Autor Zprávička pro všechny kteří by byli ochotní jako Pepa 007, závada již vyřešena. Dřív než jsem od něj schema dostal mailem,musel jsem to risknout a dnes se bez obrysovek vracel domů. Vzal schémata, rozhodil to už skoro za tmy a narazil na klasický výrobní šlendrián. Kdysi jsem tam dával automatické rozsvěcování světel a dnes když jsem s tím modulem zavrtěl tak to zablikalo. Po rozloupnutí tam byl stuďák jako pr... No tak pájka a už to bylo O.K. Jó holt oprava která se obešla bez jakéhokoliv manuálu. No ale kdybych to rozhodil na cestách tak by určitě zapracoval zákon schválnosti a ...... Ale moc si toho fakt cením že se někdo našel. Ještě jednou Pepovi 007 moc dík Pája P. Nolimity P.S. možné uzamknout či máznout
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.