david00007 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Poraďte jak se k ní dostat. Oddělal jsem ten velký plast pod volantem jak je releový box a tam jsem ji neviděl. Myslel jsem, že je někde vlevo u pojistkového boxu. A zároveň bych potřeboval vědět, kde mám hledat řídící jednotku alarmu Meta dodatečně dodělanou. Kde je v tom autě nejvhodnější místo kam tyto věci schovat. Díky moc vím, že jsem lama. Každý jednou začínal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Je to v dílenské příručce. Komfortka je za schránkou spolujezdce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david00007 Vloženo 2. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Fakt ? Tak to jsem v šoku. A jde ta schránka nějak jednoduše rozdělat, abych nerozdělával celou palubku. Každopádně díky Je to v dílenské příručce. Komfortka je za schránkou spolujezdce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 (editace) Stáhni si dílenskou příručku, nastuduj si to a pak teprve rozebírej auto. Editováno: 2. Březen 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 komfortka je nad schránkou spolujezdce a je k ní blbej přístup, je totiž zašoupnutá v takovém držáku a když není dole palubka, musí se demontovat i s držákem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Je to blbá práce, ale naštěstí palubka pryč nemusí. david00007: Ještě jsem zapoměl na jednu podstatnou věc. Jestli nemáš VAG nebo někoho kdo ti tu novou komfortku nakóduje, tak si ušetři práci a radši to nerozebírej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 No a nebo normálně krumpáčem....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david00007 Vloženo 2. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Chlapi dík. Komfortku měnit nechci, chci najít tu mrchu metu a hodit ji do prdele a dát tam místo ní novej alarm. Hlavně musím zjistit jak je to zapojený. Mám sice na okýnkách alarm Škoda, ale když zamknu auto DO odemknu klíčem tak nic neřve. Myslím, že ta meta je pouze jako ovládání centrálu maximálně s imobilizaci na relé palivového čerpadla, který mě hlásí na VAG poruchu. Takže celý je to divný a už mě to vytáčí. Nemám rád zabezpečení, který jsem nemontoval já. No a nebo normálně krumpáčem....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.