DavidSK Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 (editace) Našiel som len, že sa tu riešili šmýkajúce koberčeky ktoré nedržia v úchytoch, ja som kúpil auto s vytrhnutými úchitmi (viď foto) u vodiča. Pôvodnému majiteľovy asi tiež vypadával koberček z origo úchytiek, tak tam prehodil staršie otočné úchyty a tie sa mu už nevypadávali ale sa vytrhli aj úchytmi z podlahy auta. Ak máte s tým niekto skúsenosti, či to bude stačiť prilepiť nejakým poriadnym lepidlom, ktoré zároveň vyplní dieru v podlahovom koberci, aledo existuje nejaká náhrada koberca, ktorá sa nalepý na vrh poškodeného podlahového koberca. Editováno: 2. Březen 2009, autor: DavidSK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Zalepit poriadnym lepidlom abi to drzalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 (editace) PROCHY603 napsal: Zalepit poriadnym lepidlom abi to drzalo. Já jsem to vyřešil tak, že jsem na druhou stranu koberečků nalepil suchej zip a je po šoupání. Zkus to. Ty špunty jsou tam na nic a pořád se to odtrhává. Editováno: 2. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.