maros Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Palo: jedes tam ? Takze bude online zpravodajstvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Mají Ferrari JJ, vím, ale je škoda, že zmrazili ty vývoje částečně těch motorů, ať každej ukáže co umí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Palo: jedes tam ? Takze bude online zpravodajstvi Ano jedu tam, ale on line nic nebude, jelikož nejsem milionář a ať mobil či data budou asi pěkně drahé. Ale těším se jako kráva, dostal jsem to jako dárek, jelikož jsem letos nebyl nadovolené, tak to mám místo ní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Tak to je ovsem nadhernej darek !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Tak pěknou podívanou a zábavu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 (editace) Ano jedu tam, ale on line nic nebude, jelikož nejsem milionář a ať mobil či data budou asi pěkně drahé. Ale těším se jako kráva, dostal jsem to jako dárek, jelikož jsem letos nebyl nadovolené, tak to mám místo ní. Palo :jasna..... tak fot,koukej a pak se podelis - snad - se zazitky. Posteluj to tam stribrnakum,at vsem natrhnou prdel ;-) Editováno: 14. Září 2008, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 no cekal jsem to vcera malinko zajimavejsi ale i tak to bylo celkem koukatelny a Vettel to zajel paradne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 tak ikdyž to nejdřív nevypadalo, tak krásnej závod a gratulace Vettlovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 to palo : toto je ono? neni to treba tim ze obe vedeli ze jsou mistri v tom co delaji,ze oba umeli a vedeli ze maji svoje pravidla , za to dneska je to nejak bez mistra,kazdej si na neho hraje a mysli si ze je nej ???? Prave, ted si to kazdej mysli, jakej je mistr, ale skutecnych mistru tam ted jezdi opravdu maaaalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Jinak Vettel mazec, jel jak namydlenej, parada. Myslim, ze panove od Ferrari, McLarenu ci BMW s timhle tak trochu nepocitali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Zradilo pocasi, jinak by Hami vyhral Kazdopadne, taktez pred tim nemcourkem smekam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 i v desti docela paradicka zvlast sem ocenil tu tahanici s Rosbergem to bylo divoky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Zradilo pocasi, jinak by Hami vyhral Kazdopadne, taktez pred tim nemcourkem smekam to si nemyslim, ze by vyhral a hlavne pro kazdeho byly podminky prece stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Bylo to myšleno tak, že Hamilton jel na jednu zastávku a měl mokré pneu, ale počasí se začalo měnit a na mékrých pneu by neměl takový časi tak musel přezout na přechodný a tím pádem musel na druhou zastávku tak přišel o cenné vteřiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 ja vim jak to myslel ale na kdyby se nezavodi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Prave, ted si to kazdej mysli, jakej je mistr, ale skutecnych mistru tam ted jezdi opravdu maaaalo JJ máš pravdu, chybíš tam, nikoho jinýho bych tam už nepustil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 (editace) Tak Vettel nejezdí vůbec letos špatně, ale nikdy ho moc nepodržela technika anebo jak v Monte Carlu měl smůlu, že ho Rakki sestřelil ( ten měl ale problém z brzdama). taky si myslím, že šéfové od McLarenu, Ferari, BMW musí mít brouka v hlavě, když je už skoro na 95 procent jistý,kdo pojede s čím příští rok. Editováno: 16. Září 2008, autor: reddy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 JJ máš pravdu, chybíš tam, nikoho jinýho bych tam už nepustil Nevim no, tohle asi nema cenu komentovat, uz sem mel mit davno za sebou 10 sezon, BOHA! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Tak Vettel nejezdí vůbec letos špatně, ale nikdy ho moc nepodržela technika anebo jak v Monte Carlu měl smůlu, že ho Rakki sestřelil ( ten měl ale problém z brzdama). taky si myslím, že šéfové od McLarenu, Ferari, BMW musí mít brouka v hlavě, když je už skoro na 95 procent jistý,kdo pojede s čím příští rok. Vettel je opravdu jeden z mala, kteri predvedli, ze neco umi davno predtim nez se dostali do F1, a pokud bude mit dobry zelezo, budou i vysledky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Tak Vettel nejezdí vůbec letos špatně, ale nikdy ho moc nepodržela technika anebo jak v Monte Carlu měl smůlu, že ho Rakki sestřelil ( ten měl ale problém z brzdama). taky si myslím, že šéfové od McLarenu, Ferari, BMW musí mít brouka v hlavě, když je už skoro na 95 procent jistý,kdo pojede s čím příští rok. koho sestrelil Rakki v monte carlu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 (editace) koho sestrelil Rakki v monte carlu? Ale no tak, nechej toho kluka na pokoji, vždyť dobře víš že Kimi v Monacu(městský okruh Monte Carlo) sestřelil Adriana Sutila z Force India. On to tolik nesleduje a proto si to dal do kupy se Sebastianem Vettlem Editováno: 16. Září 2008, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Vettel je opravdu jeden z mala, kteri predvedli, ze neco umi davno predtim nez se dostali do F1, a pokud bude mit dobry zelezo, budou i vysledky... Tak ono, koli jezdců by mělo tu možnost to zkusit ve F1 a zkusit závodit na tvrdo za podpory týmu ať odvede dobrou, či špatnou práci. Já si myslím, že jsou to steně všechno známosti a nikdo neví, který jezdec by mohl dosáhnout stejných výsledků a nebo ba dokonce lepších. Tlačenka je talčenka. Chlapi, když to vememe pouze ze smrtelného hlediska a každý z nás by měl možnosto sednout do kteréhokoliv kokpitu F1 - co vy víte, jak by to dopadlo, jezidt půl sezony. Vettel jistě něco umí, ale taky nemusí... Jak dopadne nadále, nebo jak se předvede v dalších závodech. Opravdu si všichni myslí, že všichny vyhrát jeden závod znamená úspěch ve F1 - asi jo a možná ne, ale každpádně je to zajímavá myšlenka. NEBO NE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Tak ono, koli jezdců by mělo tu možnost to zkusit ve F1 a zkusit závodit na tvrdo za podpory týmu ať odvede dobrou, či špatnou práci. Já si myslím, že jsou to steně všechno známosti a nikdo neví, který jezdec by mohl dosáhnout stejných výsledků a nebo ba dokonce lepších. Tlačenka je talčenka. Chlapi, když to vememe pouze ze smrtelného hlediska a každý z nás by měl možnosto sednout do kteréhokoliv kokpitu F1 - co vy víte, jak by to dopadlo, jezidt půl sezony. Vettel jistě něco umí, ale taky nemusí... Jak dopadne nadále, nebo jak se předvede v dalších závodech. Opravdu si všichni myslí, že všichny vyhrát jeden závod znamená úspěch ve F1 - asi jo a možná ne, ale každpádně je to zajímavá myšlenka. NEBO NE? Já osobně si myslím, že se kvalita vždy ukáže a prosadí. Ať to vezmeš ze které doby chceš,tak vždy ti nejlepší šli kus nad ostatní. Jména jako Farina, Fangio, Castellotti, Clark, Moss, Mclaren, Hill (oba), Brabham, Anderson, Stewart, Ickx, Fittipaldi, Regazzoni, Lauda, Scheckter, Jones,Patrese, de Angelis, Villneuve, Arnoux, Pironi, Piquet, Laffite, Prost, Senna, Schumi, Rosberg, Capelli, Mensell, Alboreto, Johanson, Alesi, Brundle, Berger, Hakkinen, ................... atd. je jich více, ale tohle je tak výčet těch TOP nejlepších pilotů cca od půlky dvacáteho století A ví se dobře, že Berger, mensell, Lauda, Hill starší, Ickx, Senna, Alesi nebyli nijak zvláště finančně tlačeni, museli dokázat, že umí a potom si ke svým prachům přišli a tím i sponzoři. Tak že bych s těmito výroky moc nečeřil hladinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Ono třeba jistě máš pravdu, ale třeba ono dříve když si šel do krámu a chtěl si si koupit uzeniny tak si si koupil úplně jinou kvalitu než dnes nemyslíš? Prostě kvalitu, dnes koupiš rakovinotvorné svinstvo které je požhnáno penězmi čili testama a firmama které za to bero VIP peníze a když se za to nějaká ta poku objeví tak je to fuk, vydělají několikanásobně více než do ceny pokuty a co ty víš jak to bylo dřív, prachy lámou světem co svět stojí a co noha nohu mine. A nikdy nevíš jak se tam ty dotyční dostali, vše mohou být jen spekulace, ale fakt je jeden, jsou to jezdci kteří jezdili, mi na to koukali a nám se to líbilo, mě až poslední dobou, páč jsem nesledova, ale princip toho co jsem napsal musí bejt stejný, apsoň si myslím ne? Ale taky nemusí. Každopádně, si vemte, co kdyby kdokoliv z nás měl možnost si sednout do toho kokpitu F1? Co kdyby někdo zazářil více než Vettel nebo Hamilton, Shcumacher, Kubica, a jiní no? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Třeba je blbé, ale možná ne třeba Bruno Senna je tlačen do F1 jen proto,že jeho strýc jezdil F1 dříve a v čem by měl být lepší než všichni ostatní??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.