krysarr Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Palo: tak i foťák s pamětovou kartou nemáš ? Všechny fotky v háji??? To jim doúčtuj...Nezbývá než příští rok letět zase a paměťovku vyndat a dát do kapsy. Ja prisel jednou o fotky z podobny, ale o dost obycejnejsi akce, a jak to bolelo, natoz tohle. Petre, taky mas asi zkusenost coz Tu pametovku mozna jeste spolknout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Ono někdy bych raději oželel foťák jak ty fotky na kartě....některé situace nevrátíš. Ztracenou nebo vadnou kartu jsem neměl, snažím se tomu předcházet koupí kvalitních karet (SanDisk apod.) a hlavně nemám jednu velkou, ale dvě karty (aspoň poloviční průser). Ale toto vše je málo platné proti lidské blbosti. Prostě jsem si zvykl na SHIFT & DELETE, vše tvrdě mažu, nebudu se přece zdržovat košem, že? A už párkrát jsem vzápětí zjistil co jsem za debila, fotky fuč, někdy data...nejde mi to odnaučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 tak to je obrovska skoda Palo, verim ze to hodne zamrzi :-((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Teorie (mám Forda, tak berte s humorem a rezervou ): Palo možná nikde nebyl a tak, aby nemusel na netu dlouze lovit fotky, tak si vymyslel historku s ér fránc a ztrátou všeho... :kuk: :kuk: (to je jako podezřívavej pohled ) just kidding, vim jakej voser taková ztráta je, holt ti ten dárek (jak jsi psal, že to bylo darem) budou muset dát ještě jednou a ty přetrpět tu děsnou cestu, cizí zemi, vedro v řijnu (když má bejt kurva zima a hnusně), hostesky tam, zaostalý formule atp... je to úděl no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 (editace) Teorie (mám Forda, tak berte s humorem a rezervou ):Palo možná nikde nebyl a tak, aby nemusel na netu dlouze lovit fotky, tak si vymyslel historku s ér fránc a ztrátou všeho... :kuk: :kuk: (to je jako podezřívavej pohled ) just kidding, vim jakej voser taková ztráta je, holt ti ten dárek (jak jsi psal, že to bylo darem) budou muset dát ještě jednou a ty přetrpět tu děsnou cestu, cizí zemi, vedro v řijnu (když má bejt kurva zima a hnusně), hostesky tam, zaostalý formule atp... je to úděl no Hele víš, že jsi už druhej, kdo nevěří, že jsem tam byl (i když to píšeš jen na oko)? První je můj přítel, ale hned to "skoro" dobrovolně odvolal, jelikož mu bylo vyhrožováno násilím a smrtí To víš, když to sám kupoval, tak mu to bylo divné, že nemám tašku jako kráva s kterou jsem odjížděl Doufám, že budeš na besídce, já ti to vysvětlím a ty si to stejně jako ten můj rád rozmyslíš, že jo? lol lol Jo my neměli hostesku, ale byly tam děžurné Editováno: 10. Říjen 2008, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Na besídku stačí, že pojede Bobika, myslim, že práce tam s nim budete mít dost, ale klidně to vysvětlení po někom pošli, on mi to pak převypráví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 Na besídku stačí, že pojede Bobika, myslim, že práce tam s nim budete mít dost, ale klidně to vysvětlení po někom pošli, on mi to pak převypráví Kur.o líná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 Nejsem kurva lína, jen mám na to lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 Nejsem kurva lína, jen mám na to lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Kdopak vstava na Japonsko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 (editace) Kdopak vstava na Japonsko? Já a už bych Hamiho vyhodil ze závodu za tu první zaáčku, to co potom následovalo s Massou už nekomentuju. Dobře mu tak. Je to také velkohubý blbec. Kecá jak pojede v klidu na body a potom vyvádí woloviny Fandím Mclarenu, ale co je moc to je moc Editováno: 12. Říjen 2008, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Teď ještě potrestají Massu za to, že posunul Hamiltona v té zatíčce. Sice tam byl Hami dříve, ale za tu první zatáčku bych Massu nechal tak. Hamík to nemá v kebuli v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Kdyby vyhral Alik nebo Kubik Skoda Hekiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Je mi jedno kdo vyhraje, hlavně že to nebude a asi už ne Massa. Ale ještě jednou říkám, Hamík je nukleární hovado Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Tak to je pořadí: 13 místo Massa a 14 místo Hamilton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Tak to pro Hamiho dopadlo ještě dobře. Je to wůl ten kluk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Proboha kdo vymyslel zelený pneumatiky? Jakej smysl má "ekologická" formule? Když sečtu emise letadel, lodí, kamionů co týmy převážej, auta diváků.... tak formule z toho dělá 0,000nic. Já se nechci dožít EF1 (elektroformule 1). Tohle snadmá bejt o závodění a ne o zelenorudým šílenství. Kdy konečně někdo pochop, že to nekonečný omezování nikam nevede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 V dnešní době je být "zelený" v módě, takže se nedivím a na závod jsem sice vstal, ale viděl jsem z něj tak 10 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 o tom jak jezdi jsem tady psal uz mockrat a dostaval za to, ted to pisete taky a mluvi o tom sami jezdci ono na tom jeho umeni neco bude ze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Jen tise souhlasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Taky jsem vstával, hami tomu dal, ale já to beru tak, že se prostě závodí a nejsou to slečinky. Ta první zatáčka byla tedy už dost hrana, měl štěstí, že se nikomu nic nestalo, ale furt je plus, že to bere takhle "závodně", než aby tam prostě jen strategicky kroužil s ohledem na zisk nutného minima bodů třeba. Viděli jste, jak hranáč s Kubicou furt něco řešili při hymně na bedně? Podle mě to bylo tohle . K Massovi - myslim, že to byl od něj risk, když viděl Lewise, že půjde před něj, tak si řekl, že to prostě to vzít vniřkem a uvidí se, jinak by mu mohl třeba ujet. Na trest to podle mýho taky nebylo, prostě závodili a Lewis měl vědět, že když to tam takhle bude cpát (ač podle pravidel), tak to Massa nemusí pobrat a něco se může semlít... Za mě dobrej celkem závod se slabším prostředkem, kdy jsem dospával, ke konci mě probral Kimi, jak to zkoušel na Roberta. K Alonsovi v podstatě to co vždy, ač nepopírám, že umí - odkrouženo... EDIT: Vůbec nevím, že Bourdais byl penalizován přičtením 25 vteřin ke konečnému času v GP Japonsku za kolizi s Massou. Spadl ze šesté na 10. příčku. Brazilec tak získal 2 body za sedmou. Tohle je ovšem komiks by FIA opět.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Nejak se tam to ferrari musi dotlacit prece ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 (editace) a nebyl to stejnej dotek pri predjizdeji za kterej byl penalizovan i Massuv kontakt na zacatku ?????? Editováno: 13. Říjen 2008, autor: zdsamct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Reakce mechaniků Ferrari nedala spát jistému britskému žurnalistovi (komentátor rádia BBC Radio 5 David Croft), který se na setkání Massy s představiteli mezinárodních médií zeptal, zda si Massa myslí, že reakce jeho kolegů v garáži byla správná. citace z www.F1sports.cz moje otazka je jestli se tento pan dival na reakci mechaniku McL kdyz zed trefil KM????????????????????????????????????????????????? muzu rict ze je tam toho o poslednim zavodu hodne,a prijde mi ze pan "nejlepsi" zacina porad vic a vic brecet a stezovat si na neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 nejen pan "nejlepsi" ale taky vsichni kolem neho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.