Palo Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Reakce mechaniků Ferrari nedala spát jistému britskému žurnalistovi (komentátor rádia BBC Radio 5 David Croft), který se na setkání Massy s představiteli mezinárodních médií zeptal, zda si Massa myslí, že reakce jeho kolegů v garáži byla správná.citace z www.F1sports.cz moje otazka je jestli se tento pan dival na reakci mechaniku McL kdyz zed trefil KM????????????????????????????????????????????????? muzu rict ze je tam toho o poslednim zavodu hodne,a prijde mi ze pan "nejlepsi" zacina porad vic a vic brecet a stezovat si na neco Těším se na besídku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Kurwa prestante bulet ... stejne je nejlepsi HONDA !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Těším se na besídku byl bych tam bit ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 byl bych tam bit ??? Ty máš červené úplně vše, asi i mozek že? Proč se hned bít, můžeme na sebe třeba blít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 ono me to tam zapomelo namalovat toto ale jinak by to byla urcite parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Kurwa prestante bulet ... stejne je nejlepsi HONDA !!! Jestli myslíš v tom, jak co nejlíp suplovat Super Aguri, tak to pak jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Vypada to pro Hamiho nadejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 mam takovej pocit ze kdyz ten titul neudela zitra tak ho bude mit massa doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Jedeeeem !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 jj,jedem,teda koukame. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hynek Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Jj, ale zatím nic moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 nuda, ale hamimu to sype luxusně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 (editace) Tak si myslim ze Kimi bude dele v boxech ;-) Tak to me prekvapili...jsem zvedavy,jak Masa Kimiho predjede. Editováno: 19. Říjen 2008, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Tak si myslim ze Kimi bude dele v boxech ;-)Tak to me prekvapili...jsem zvedavy,jak Masa Kimiho predjede. Jak ho předjede? No buď z prava nebo z leva, jinak to asi nepůjde No je jasné, že Massa se před Kimiho dostane, to mi nikdo nevymluví, alespoň dle toho co se teď děje na trati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 jj,Massa chytil druhy dech a kimimu to prestalo jet ,jaka to nahoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 a je to tu ....... divadelni predstaveni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 jj,Massa chytil druhy dech a kimimu to prestalo jet ,jaka to nahoda No a je to Jezdili rozdíl 0,200 - 0,500 vteřiny a když byl mezi nimi rozdíl 1,6 vteřiny tak během cílové rovinky to celé stáhl a předjel Kimiho. Chudák Kimi, je mi ho líto. Teď Kovi dostane povel, sestřel Massu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Tak ne, nepojede dál, škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 a je to tu ....... divadelni predstaveni Ne ne, to bylo fér a čisté, Massa byl evidentně rychlejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Kovi ma smulu..... ach jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Ne ne, to bylo fér a čisté, Massa byl evidentně rychlejší JJ,jinak by ho nepredjel z prava a i ALik se mu blizi. Kimi musi dohrat svoje predstaveni do konce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Bože bože to je ubohost v podání ferrari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Hami naprosto zaslouzene vitezstvi A potesil me i Bari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 jj,je to tak,vyhral, jen doufam ze ten posledni zavod bude lepsi a nebo aspon ne takova nuda jako toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 OMG ... Massa a to jeho vysvetleni jak najednou jezdil skvele a proste Kimoho predjel ... takove kecy. To Kimi se k tomu postavil jinak ... rekl proste jak to je ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.