Peterer Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Mně se to nezamlouvá. To co říká Jordan, s tím souhlasím. Spíš bych zvětšil bodový rozdíl. Ale jinak to má logiku, jsme konzumní společnost a přemýšlet, to bolí. Ty medaile půjdou divákům jednodušeji spočítat, ale co zarytí fandové... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 No ono je to jedno, pristi sezonu uplne vidim ten drtivej nastup HONDY a 11 vitezstvi Jinak sem samo pro body. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 MichaleF http://aktualne.centrum.cz/sportplus/motor...phtml?id=624038 To je doslova v píči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 No moc pekny, dneska by snad meli zverejnit vice info, tak sem na to zvedavej ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 super :( :( můj pocit je takovej, že se začíná blížit konec F1 a že bude jiná soutěž. Tolik nových pravidel, tolik změn, hodně omezení a pokud jak to vypadá, že do F1 promluví i fin. krize, tak nevím nevím. Srašně rád bych se ale mýlil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Hustý, no Sice kvůli jezdcům moc důvodů k smutku není (i když Rubi je fajn), ale je to šok, na f1sports se teoretizuje, že to pro Hondu byla možná záminka, jak se s F1 a neúspěchy vypořádat jakžtakž se ctí...nevím. Zazněla tam docela zajímavá myšlenka, že pokud má "H" propady v prodejích 30-40%, tak jaké je má v USA BMW a MB jakožto nesrovnatelně luxusnější značky, které jsou jako první na seznamu škrtaných výdajů v těhle dobách a co by z toho mohlo vzejít. Ferarri asi moc netratí, to si kupují lidi, co nějaká krize nerozhodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Aby za chvíli nejezdil jen Ferrari, McMacleren, a ještě nějaký silný dva tými Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 tak jde o to, že už Ferrari a Toyota vyhrožují, že odejdou z F1, pokud se zavedou jednotný motory , tak uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 Jednotny motory jsou vubec idiotskej napad ! O cem by to pak bylo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 O ježdění do kola a čekání jen a pouze na boxy, že tam snad se něco povede nahnat. Tak jako slavná A1GP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 Ja doufam, ze tohle nedopadne, protoze by to tu soutez totalne zabilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 Přitom A1GP vznikla, protože F1 byla nudná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 vůbec poslední dobou furt nějaký omezení, jak musí být velký křídlo, jakej motor, jaký gumy, základní princip F1 je někde úplně jinde.................nevím jak vy, ale podle mě je A1GP naprostej propadák, viděl jsem pár závodů a modlil jsem se, že něco takovýho nebude v F1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 a pokud někomu připadá F1 nudná???nevím, poslední dvě sezóny se rozhodovalo o titulu v posledním závodě, což mě jako nuda moc nepříjde( nic proti tobě, Peterer, jen jsi mě to připoměl ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 ALe on ma pravdu, jsou skutecne zavody, ktere jsou naprosta nuda a o nicem ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 No je jasný, že se někde nudit budeš a někde ne. Co chceš po těch chlapech, aby dělali ve Valencii?? V Monacu je taky jen zábava, když se začne bourat, prostě je to tak. Ale ve kterém sportu se nestane, aby někdy nebyla nuda a naopak. U fotbalu já pořád vzpomínám na na zápasy ČR-Holandsko a podobné, také to není pořád ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 Řikaj na BBC, že možná Hondici koupí Richardson místo svýho Prodrive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 (editace) Já nepsal, že je F1 nuda, i když občas je. Já psal, sice zkráceně, že A1GP vznikla, proto aby byla lepší a zábavnější než F1 (teda aspoň to tvrdili Ti zakladatelé, že...). No a jak ta blamáž vypadá dnes ? V F1 je pár závodů nic moc, ale v A1GP je to každý závod a to od startu do cíle. Já mám F1 rád, ale budoucnost, nevím, nevím. Editováno: 6. Prosinec 2008, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Možná na to koukáme špatně, nebylo to tak, že možná A1GP vznikla proto, aby se F1 nezdála tak nudná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Mnooo to je taky dobrej nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 http://formule1.auto.cz/profily-tymu/honda...ti-louceni.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 http://formule1.auto.cz/profily-tymu/honda...ti-louceni.html Njn Tohle je narez http://www.youtube.com/watch?v=BHi-BLnKq7Y A chlapici v boxech pomalu nahy taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Jojo neskutecnej zavod ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 http://moto.sport.cz/clanek/142273-alonso-...ci-smlouve.html Jezis jestli todle dopadne tak to uz pro me bude ferrari tuplem k nesnaseni hodna staj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 To MichalF: http://sport.idnes.cz/honda-je-zachranena-...046_formule_mah No a je to, jen tě asi nasere odchod Rubense a příchod mladého Senny, ten druhej zůstává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.