Březen 29, 200916 r JSem cekal co napises,jak ukazali Massu Tak snad ty zavody budou zajimave a nebude to jednotvarne na prvnich prickach. no ale popravdě je mi těch červenejch tak trochu i líto, né moc, ale je
Březen 29, 200916 r od kdy ty máš v oblibě Jensona????? No Cudlika uplne ne ale furt je to stejna staj
Březen 29, 200916 r no ale popravdě je mi těch červenejch tak trochu i líto, né moc, ale je Mne neeeeee
Březen 29, 200916 r stejná stáj s novým vedením a jak všude píšou s konečně silným motorem, i když si vemu, že kdysi dávno, ještě jezdil a vítězil Ayrton Senna, tak Honda dělala super výkoné motory
Březen 29, 200916 r Romco doufam ze si delas prdel a je to jen kvuli tomu vytopeni. Ja se na to vyseru zkurveni stribrnaci budou mit body a ruda barva nase hovno. TEN KUBICA JE KOKOT PATRI MU TO DEBIL to je PICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Březen 29, 200916 r stejná stáj s novým vedením a jak všude píšou s konečně silným motorem, i když si vemu, že kdysi dávno, ještě jezdil a vítězil Ayrton Senna, tak Honda dělala super výkoné motory JJ skoda ze motory uz nejsou HONDA
Březen 29, 200916 r hmm tak to nebojede za SC, me poser mladoch je 4 z 18. Jeste ze jich tolik odpadlo, jinak nevim nevim. by mel dat pulku bodu te kunde nabozenske co mluvi italsky Upraveno Březen 29, 200916 r od Ol@f
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.