vittorio Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 piquet je mistr sveta ale kdyz prisel vostrej start tak se z toho podelal, ale auto se vyladi a budeme zas v top 4 a do tri let mame cil na mistra sveta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 (editace) a na cem to zalezi ? Tak za prvé no jak bych to tak řekl, no záleží na finanční formě mé peněženky, za druhé na kamarádovi zda by jel, jako že teď jo, ale je to daleko, no a za třetí, zda mi to projde doma, ikdyž tolerance k mým koníčkům je velká, tak přece jen 4 deny za cca 50 - 60 klacků je dosti, co si budeme povídat Nehledě na to, že se schyluje ke koupi bytu či domu nebo kde vlastně chceme bydlet. Já navrhoval nějaký modernější stan za cca 50klacků, ale neprošlo to Editováno: 16. Březen 2008, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
02rk Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 No a jestli vše vyjde, tak 15 závod 26-28 září bych mohl vidět na vlastní oči. První velká cena pod umělým osvětlením v Singapuru.Dám se asi na modlení, aby to vyšlo tak ja se ti taky pridam,aspon budu informacie z prvej ruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 ja pojedu asi na hungaroring Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 ja pojedu asi na hungaroring Pojedes do ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 do prdele na predmesti liberce? co bych delal v jablonci tam radej brnensky magori ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 do prdele na predmesti liberce? co bych delal v jablonci tam radej brnensky magori ) V jakym Jablonci ? Ty si pletes pojmy hochu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Ten jouda se jmenuje Tomáš Richtr, tady ho najdeš : http://galaxie-sport.nova.cz/?191c=%3Bpeop...m%7E&191i=8 Horák buď odešel a nebo ho vyhodili. Byl skvělý, no uvidíme Horák byl skvělej, jo? Ok Nevim, jak se jmenuje, ale nej komentoš na motorismus obecně je ten, co komentuje Moto GP - jsou tam dva, jeden takovej statistickej suchar a ten druhej to celkově prožívá, ten by měl dělat i F1. Horák akorát blemcal mimo, přehlížel dění, Turek to tam jakž takž držel. Nicméně na Nykotýna z Primy nemá asi nikdo, to byly perly na entou Jinak nic moc, usínal jsem u toho, probralo mě to až ke konci. Přál jsem Kovimu jak si krásně dal na konci hranáče i když si pak popletl tlačítko a FA mu to dle slov Briatoreho "vrátil", ale celkově jsem čekal od toho letos (vím, zatím to byl jeden závod) v oblasti přejdíždění a chybiček trochu víc...McLarenu fandím od mala, ale zase bych nechtěl, aby to tak vypadalo pokaždý. Lewisovi to přeju, Kubicy škoda, Koviho taky, BMW a Williams , Kimi škoda, Massa nezájem..., ostatní klasika, Honda zklamání, nechápu, že dvě firmy s nej rozpočtama (Toy a Honda) jsou na tom tak bídně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 piquet je mistr sveta ale kdyz prisel vostrej start tak se z toho podelal, ale auto se vyladi a budeme zas v top 4 a do tri let mame cil na mistra sveta Dejte mu už někdo banána za tu propagaci p*čovin tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Horák byl skvělej, jo? Ok Nevim, jak se jmenuje, ale nej komentoš na motorismus obecně je ten, co komentuje Moto GP - jsou tam dva, jeden takovej statistickej suchar a ten druhej to celkově prožívá, ten by měl dělat i F1. Horák akorát blemcal mimo, přehlížel dění, Turek to tam jakž takž držel. Nicméně na Nykotýna z Primy nemá asi nikdo, to byly perly na entou Jinak nic moc, usínal jsem u toho, probralo mě to až ke konci. Přál jsem Kovimu jak si krásně dal na konci hranáče i když si pak popletl tlačítko a FA mu to dle slov Briatoreho "vrátil", ale celkově jsem čekal od toho letos (vím, zatím to byl jeden závod) v oblasti přejdíždění a chybiček trochu víc...McLarenu fandím od mala, ale zase bych nechtěl, aby to tak vypadalo pokaždý. Lewisovi to přeju, Kubicy škoda, Koviho taky, BMW a Williams , Kimi škoda, Massa nezájem..., ostatní klasika, Honda zklamání, nechápu, že dvě firmy s nej rozpočtama (Toy a Honda) jsou na tom tak bídně Jestli to nebude tím, že F1 dělá NOVA a motorky ČT + Eurosport. To se to potom těžko říká, že by to měl komentovat ten či onen. Mně Horák vyhovoval, ale nejraději jsem měl Luboše Pecháčka, to byly časy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Jasný, určitě nedojde k tomu, že komeš z ČT bude i na Nově atd., ale bylo by to super, tenhle člověk umí pobavit a udržet si pozornost . Pana Pecháčka moc nepamatuju, ale vím, že asi uměl . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 V jakym Jablonci ? Ty si pletes pojmy hochu jojo to sme vcera videli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 ja ti dam banan ty jardo pechacek byl nejlepsi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Nevim mne se jako ten zavod libil, rozhodne hodne lepsi prumer oproti vetsine zavodu loni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Nevim mne se jako ten zavod libil, rozhodne hodne lepsi prumer oproti vetsine zavodu loni. Nicméně ten loňskej průměr byl tak ubohej, že i to, že Melbourne bylo letoš lepší, neznamená ještě nějaký zajímavý pokoukání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Nicméně ten loňskej průměr byl tak ubohej, že i to, že Melbourne bylo letoš lepší, neznamená ještě nějaký zajímavý pokoukání No sem rad, ze se mnou souhlasis, lonska sezona byla dost casto tragicka, ac mi to tady spousta lidi vymlouvala a popisovala mi jak to bylo zajimave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Mně se loňská sezona rozhodně líbila více, než těch 9 předešlých. A letošní Austrálie byla prostě úplně jiná. Nevím co od F1 očekáváte, to nejsou motorky, to je jiná kategorie, já tam měl vše co si mohu přát i s tou třešínkou na vrchu v podobě prvního místa McLarenu. Jestli jste neviděli předjíždění, kolizi, problémy v depu, překonávání nejrychlejších kol atd., tak jste u toho chrápali. Já jsem si to užil a doufám, že budu užívat dále. Je to můj osobní názor, nevnucuji vám ho To Vitto: do maďarska ti to přeju, ten bordel, humus atd. už nikdy více nechci zažít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 jsi na me hodny, ja nevim my tam pojedeme od renaultu asi ono se neco chysta i v praze jinak j si tedko melbourne zial jak malej, proti nude loni, neo spis traparnam, tam me nebavilo jaka kolem toho byl atmosfera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Mně se loňská sezona rozhodně líbila více, než těch 9 předešlých. A letošní Austrálie byla prostě úplně jiná. Nevím co od F1 očekáváte, to nejsou motorky, to je jiná kategorie, já tam měl vše co si mohu přát i s tou třešínkou na vrchu v podobě prvního místa McLarenu. Jestli jste neviděli předjíždění, kolizi, problémy v depu, překonávání nejrychlejších kol atd., tak jste u toho chrápali. Já jsem si to užil a doufám, že budu užívat dále.Je to můj osobní názor, nevnucuji vám ho Jojo todle presne si psal uz lonskou sezonu a proste s tim nemuzu souhlasit, spousta zavodu byla naprosto nudna ... ... proste nuda. Tenhle zavod byl uplne jina liga No kazdopadne doufejme pro dobro nas vsech, ze to bude takhle zajimave i pokracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 (editace) Jojo todle presne si psal uz lonskou sezonu a proste s tim nemuzu souhlasit, spousta zavodu byla naprosto nudna ... ... proste nuda. Tenhle zavod byl uplne jina liga No kazdopadne doufejme pro dobro nas vsech, ze to bude takhle zajimave i pokracovat Jestli to nebude také tím, že já se F1 věnuji 19 let. Tak asi proto tohle píšu. A ještě jedna věc, já tady na foru opravdu jen mluvím o třech věcech, u kterých si myslím, že o nich něco vím: 1. F1 , 2. pneu, 3. rypákování Editováno: 17. Březen 2008, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Mně se loňská sezona rozhodně líbila více, než těch 9 předešlých. A letošní Austrálie byla prostě úplně jiná. Nevím co od F1 očekáváte, to nejsou motorky, to je jiná kategorie, já tam měl vše co si mohu přát i s tou třešínkou na vrchu v podobě prvního místa McLarenu. Jestli jste neviděli předjíždění, kolizi, problémy v depu, překonávání nejrychlejších kol atd., tak jste u toho chrápali. Já jsem si to užil a doufám, že budu užívat dále.Je to můj osobní názor, nevnucuji vám ho To Vitto: do maďarska ti to přeju, ten bordel, humus atd. už nikdy více nechci zažít. Očekávám aspoň podobný pokoukání jako u A1GP Tam přidat trochu rychlosti, tak se F1 aktraktivitou nečape. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 ono se neco chysta i v praze jinak j si tedko melbourne zial jak malej, proti nude loni, neo spis traparnam, tam me nebavilo jaka kolem toho byl atmosfera FA bude propagovat Logana? A piš česky, kdo má tu tvoji hatmatilku luštit...ti žabožrouti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 jsi na me hodny, ja nevim my tam pojedeme od renaultu asiono se neco chysta i v praze jinak j si tedko melbourne zial jak malej, proti nude loni, neo spis traparnam, tam me nebavilo jaka kolem toho byl atmosfera Souhlas Jestli to nebude také tím, že já se F1 věnuji 19 let. Tak asi proto tohle píšu. A ještě jedna věc, já tady na foru opravdu jen mluvím o třech věcech, u kterých si myslím, že o nich něco vím: 1. F1 , 2. pneu, 3. rypákování No ja 17 let, tenkrat sem poprve zive videl F1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Souhlas No ja 17 let, tenkrat sem poprve zive videl F1 Jako bych tuto odpověď čekal předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Jako bych tuto odpověď čekal předem Bud v klidu, ja na to jen koukam, ale nijak to nezeru. Kazdopadne lonska sezona byla proste traga to nam nevymluvis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.