Petik Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Nevite nekde o nekom kdo udela dobre vypadajici otvory pro duplex vyfuk ? Popr. dokoupit jiz upraveny difuzor, ale za rozumnou cenu. Jediny co jsem nasel je MS Design za nekřesťanský peníz - pak taky otazka, jak by to vypadalo, kdyz bude na aute tento dil narazniku a nebudou k tomu prahy... (je posazen niz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Me tak napadlo, jestli by nepasoval na Superba tento nastavec ze Scouta ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Milotec dela pekny Difuz Dle me teda vse hnuj Jinak myslim,ze pekny i bez difuzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Petříku Petříku - od tebe jsem něco podobného čekal Milotec sice dělá, ale ne na dvojtej vyfuk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Mas k tomu sablonu a vyrezes to ne i na druhou stranu Stejne to musis rezat sam doma Co bys ode Me cekal jinyho .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Jestli se do toho mužu vložit,tak na superba se takový věci nehoděj Jinak Vlata má na prodej zadní difuzor,ale bez výřezů na výfuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Moje rec Delfy Prejdeme do tematu kdo ma na aute jen snizene pruziny mam par novych brutal foto :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Jo jasny jdeme tam už se těšim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Chci to udelat alá Audi A6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Jeje Tak to chce oncovky co mam ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 19. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Jaký máš koncovky ? Přemýšlím tam hodit tento difuzor - v barvě vozu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra N. Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Nevite nekde o nekom kdo udela dobre vypadajici otvory pro duplex vyfuk ? Popr. dokoupit jiz upraveny difuzor, ale za rozumnou cenu. Jediny co jsem nasel je MS Design za nekřesťanský peníz - pak taky otazka, jak by to vypadalo, kdyz bude na aute tento dil narazniku a nebudou k tomu prahy... (je posazen niz) Ahoj, já tam teda mám i ty prahy, ale můžeš se mrknout a trochu se inspirovat http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=65967 . Jinak já mám pravou stranu zalaminátovanou:o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.