Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Zkuste raději ty Barumky, zároveň tím i podpoříte českou ekonomiku

Tome, ale bohužel oni ty Barumky dělají v Polsku :feve: na svých zimákách mi zůstal dodák od výrobce, kde PL a shodou náhod jsme měli jako hosta jednoho pána z Continentálu v Polsku a ten mi to potvrdil, dělají se tam některé rozměry..

To ovšem nemění nic na tom, že to není špatná guma, měl sem a mám je jako zimáky, letní mám Dunlop Sport

Vloženo (editace)

to je klidně možný, že různý pobočky maj různý mašiny(na určitý rozměr) a mastěj jak Barumky tak Contíky.

Každopádně je zajímavý vidět, jak se pneumatika dělá. Dělaj to úplně jinak než jsem si myslel.

Editováno: , autor: TomasB
Vloženo
ono je tady teplo,jo??? ono je více než 7stupňů????? hmmm, musím si všude vyměnit teploměry, špatně mi to ukazuje úplně všude

No teplo je silný slovo. Ale zase toho tolik nenajezdím. Hele dřív zimáky nebyly a taky jsem to přežil.

Vloženo
Starosti co? Já mám všude kam se podívám značky s povinnou zimní výbavou, takže o mém přezutí rozhodují jiní....

No právě. Já zase jezdím jen po Praze a tady už jsem sníh dlouho neviděl.

Vloženo (editace)

Asi takhle: mužeš mit sebelepší zimní gumu ale stejně když pojedeš jako hovado tak fyzikální zákony neočuráš.S těma Barumkama mám vlastní negativní zkušenosti ale je fakt že to je tři roky zpátky.

Editováno: , autor: Romariooo
Vloženo

Nevím, každý svého štěstí strůjcem, já zase myslim, že kdo má rozum, tak to na letních ustojí i na sněhu, naopak hovado se rozseká i na zimákách, to nařízení je jen částečný řešení.....

Vloženo
Nevím, každý svého štěstí strůjcem, já zase myslim, že kdo má rozum, tak to na letních ustojí i na sněhu, naopak hovado se rozseká i na zimákách, to nařízení je jen částečný řešení.....

Přesně moje slova. Kreté se roseká i na suché silnici. :p

Vloženo
to rolbar a ostatni : mate polaris I , II nebo jak se to dal jmenuje? / inspirace pro dalsi zimu /

tak tímto se neinspiruj vůbec, tragédie I i II

já letos než nazuju 17" si ještě počkám, hodlám polarisky dorazit, at už si je nemužu nikdy nahodit na auto

Vloženo

taky mám s Polariskama negativní zkušenosti :feve: ve sněhu na horách mě moc nepodržely, kámoš s tím samým autem, jen měl o jednu osobu míň jel na dunlopech a vyjel a já zůstal v půlce kopce :feve: a to měli najeto cca 8t a ty Dunlopy tak 15..

Vloženo
taky mám s Polariskama negativní zkušenosti :feve: ve sněhu na horách mě moc nepodržely, kámoš s tím samým autem, jen měl o jednu osobu míň jel na dunlopech a vyjel a já zůstal v půlce kopce :feve: a to měli najeto cca 8t a ty Dunlopy tak 15..

Jo. Dunlopy nejsou špatný. Mám Winter sport a jsem spokojenej. Ale vše je o stylu jízdy a na gumách se nešetří, jako na vlastních botách.

Vloženo
Jo. Dunlopy nejsou špatný. Mám Winter sport a jsem spokojenej. Ale vše je o stylu jízdy a na gumách se nešetří, jako na vlastních botách.

nezbývá než souhlasit :palec2: do gum se opravdu vyplatí investovat..

Vloženo

Mě ty Polarisy nedrželi stopu a ta pneumatika na mokré vozovce doslova "odskakovala".

Taky bych nejraději podpořil český průmysl jak píše Tomaš ale ne za každou cenu.Nechápu lidi co si koupí auto a pak šetři na pneumatikách.To mě prostě hlava nebere.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...