rolbař Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Zkuste raději ty Barumky, zároveň tím i podpoříte českou ekonomiku Tome, ale bohužel oni ty Barumky dělají v Polsku na svých zimákách mi zůstal dodák od výrobce, kde PL a shodou náhod jsme měli jako hosta jednoho pána z Continentálu v Polsku a ten mi to potvrdil, dělají se tam některé rozměry.. To ovšem nemění nic na tom, že to není špatná guma, měl sem a mám je jako zimáky, letní mám Dunlop Sport Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 (editace) to je klidně možný, že různý pobočky maj různý mašiny(na určitý rozměr) a mastěj jak Barumky tak Contíky. Každopádně je zajímavý vidět, jak se pneumatika dělá. Dělaj to úplně jinak než jsem si myslel. Editováno: 8. Březen 2009, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m_tsch Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 (editace) Já mám polarisy ve 13kách z rumunska Editováno: 8. Březen 2009, autor: m_tsch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Ja to přehodim koncem března. aneb uz je velky datum a tak zimni tam uz byt nesmi neni to tak trosku o necem jinym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 to rolbar a ostatni : mate polaris I , II nebo jak se to dal jmenuje? / inspirace pro dalsi zimu / Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m_tsch Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Polaris 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Já už jsem taky přezul Dunlop SP 01. Tady je teplo a na hory nejedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 ono je tady teplo,jo??? ono je více než 7stupňů????? hmmm, musím si všude vyměnit teploměry, špatně mi to ukazuje úplně všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 ono je tady teplo,jo??? ono je více než 7stupňů????? hmmm, musím si všude vyměnit teploměry, špatně mi to ukazuje úplně všude No teplo je silný slovo. Ale zase toho tolik nenajezdím. Hele dřív zimáky nebyly a taky jsem to přežil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 tvoje věc, moje blbá starost http://aktualne.centrum.cz/domaci/pocasi/c...phtml?id=631421 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 tvoje věc, moje blbá starosthttp://aktualne.centrum.cz/domaci/pocasi/c...phtml?id=631421 Palo snažím se jezdit opatrně jak v létě tak v zimě. Takže je to 80% uspěchu. Možná máš jiný názor, ale už pár let jezdím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m_tsch Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Starosti co? Já mám všude kam se podívám značky s povinnou zimní výbavou, takže o mém přezutí rozhodují jiní.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Starosti co? Já mám všude kam se podívám značky s povinnou zimní výbavou, takže o mém přezutí rozhodují jiní.... No právě. Já zase jezdím jen po Praze a tady už jsem sníh dlouho neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 tak to je úplně nejlepší, kokoti,, já bych dal stejně jako v DE nebo AT striktní nařízení od do a hotovo a né nějaké značky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 (editace) Asi takhle: mužeš mit sebelepší zimní gumu ale stejně když pojedeš jako hovado tak fyzikální zákony neočuráš.S těma Barumkama mám vlastní negativní zkušenosti ale je fakt že to je tři roky zpátky. Editováno: 8. Březen 2009, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m_tsch Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Nevím, každý svého štěstí strůjcem, já zase myslim, že kdo má rozum, tak to na letních ustojí i na sněhu, naopak hovado se rozseká i na zimákách, to nařízení je jen částečný řešení..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Jo Palo má asi pravdu. Uzákonit to. S těma kokotama nevím, ale myslím,že jsou to ty který jezdí jako prasata a ohrožujou všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Nevím, každý svého štěstí strůjcem, já zase myslim, že kdo má rozum, tak to na letních ustojí i na sněhu, naopak hovado se rozseká i na zimákách, to nařízení je jen částečný řešení..... Přesně moje slova. Kreté se roseká i na suché silnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 to rolbar a ostatni : mate polaris I , II nebo jak se to dal jmenuje? / inspirace pro dalsi zimu / tak tímto se neinspiruj vůbec, tragédie I i II já letos než nazuju 17" si ještě počkám, hodlám polarisky dorazit, at už si je nemužu nikdy nahodit na auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Aspon někdo mě podpořil a potvrdil mou vlastní zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 taky mám s Polariskama negativní zkušenosti ve sněhu na horách mě moc nepodržely, kámoš s tím samým autem, jen měl o jednu osobu míň jel na dunlopech a vyjel a já zůstal v půlce kopce a to měli najeto cca 8t a ty Dunlopy tak 15.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 taky mám s Polariskama negativní zkušenosti ve sněhu na horách mě moc nepodržely, kámoš s tím samým autem, jen měl o jednu osobu míň jel na dunlopech a vyjel a já zůstal v půlce kopce a to měli najeto cca 8t a ty Dunlopy tak 15.. Jo. Dunlopy nejsou špatný. Mám Winter sport a jsem spokojenej. Ale vše je o stylu jízdy a na gumách se nešetří, jako na vlastních botách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Jo. Dunlopy nejsou špatný. Mám Winter sport a jsem spokojenej. Ale vše je o stylu jízdy a na gumách se nešetří, jako na vlastních botách. nezbývá než souhlasit do gum se opravdu vyplatí investovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 nezbývá než souhlasit do gum se opravdu vyplatí investovat.. Má pravdu PŘEDSEDO !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Mě ty Polarisy nedrželi stopu a ta pneumatika na mokré vozovce doslova "odskakovala". Taky bych nejraději podpořil český průmysl jak píše Tomaš ale ne za každou cenu.Nechápu lidi co si koupí auto a pak šetři na pneumatikách.To mě prostě hlava nebere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.