Publikováno Březen 9, 200916 r Aby nebyla zvýhodnění plynu pouze na Slovensku, u nás je u aut s lpg od nového roku osvobození od daně silniční, nikdo to tady snad ani nezmínil, tak to píšu alespoň pro zajímavost
Březen 10, 200916 r No už sem to tu zmínil:) V tomto sme na tom líp než na slovensku aj když chlapcom to zas zaplatí levnější lpg:)
Březen 10, 200916 r chlapci z ceska nechcem vam do toho kecat ale v danovych veciach ste daleko popredu na rozdiel od nas a myslim tym aj protikrizove opatrenia. nech sa dari. ale dostal som napad ked nam neodpustia ziadnu dan tak ich kjednoducho o tie peniaze ojebeme a hotovo sledovali ste v nedelu na ct1 otazky vaclava moravce a debatu o automobilovom priemysle ?
Březen 10, 200916 r Autor škoda že se o tom více nepíše, třebas u mě je to za dobu kdy předpokládám že si nechám auto (5 let) 15000 Kč, takže řádově padesát procent ceny montáže a to už zajímavá podpora ohledně branže LPG moravce sleduji ale tuto neděli jsem musel strávit pracovně
Březen 10, 200916 r no ved hovorim ze je to u vas gut a k tomu este aj ta ekologia my tu jednoducho nasim postojom k automobilizmu zachranujeme planetu a tiez aj svoje peniazky
Březen 11, 200916 r Kuna to s tyma 50%ceny mi vůbec nedošlo:) Já si říkal výborně pojedu na dovolenů s palivem zadarmo:)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.