prazmen Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Dobry den,pred nedavnem mi zacali vypadat budiky a ted se stalo ze to vypadlo uplne,myslel jsem si ze je to pristrojovka coz by byla palka jako sv*ne ale nakonec jsme zjistili ze je to kabelem,jen netusime kterym a proc to dela,nesetkal se s tim nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Dobry den,pred nedavnem mi zacali vypadat budiky a ted se stalo ze to vypadlo uplne,myslel jsem si ze je to pristrojovka coz by byla palka jako sv*ne ale nakonec jsme zjistili ze je to kabelem,jen netusime kterym a proc to dela,nesetkal se s tim nekdo? Nemám tušení zkus písnout Badysovi nebo Prochymu. (to jsou machři) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 můžeš prosimtě popsat závadu konkrétně a napsat o jaké přesně jde auto a rok....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prazmen Vloženo 11. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Jedna se o octavku 1,8 T,99....budiky vypadavaly ze zacatku malo,pak se to do tydne pojebalo uplne.Kdyz jsme palubku odpojili a zase zapojili tak sla krasne,po tom co jsme tam nandali plast okolo tak zase vypadla,myslim si ze to bude tim kontaktem jen v tomhle jsem laik a prave netusim jak na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prazmen Vloženo 11. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Tak jsem si ted hral s kabelama vzadu za palubkou a v jedne casti to naskocilo ale pak zase prd , takze me to depta a netusim co s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 bud vada přímo budíků nebo někde v kabeláži.....oříšek na hledání.....a jak přesně vypadnou to jsem také chtěl vědět.... asi bych to dal dohromady ale určitě ne na počkání :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 bude to v pristrojovce - jak se zahejbe s kablama tak se mirne krouti i tistak u vnitr - je to myslim hlavne na strane u napajeciho konektoru - modry, tam je u nej hned umisten ten stabilizator napajeni a znama zavada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prazmen Vloženo 13. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 ok,zkusim to co rika "octavka" jinak dekuji za pomoc a kdybych na to neprisel tak poprosim MartinaRS o pomoc ,precejenom jsem taky z prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prazmen Vloženo 19. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 zdarec tak palubka porad nic,jen casto naskoci napriklad az po 20ti minutach jizdy,opravdu netusim co s tim delat a jelikoz mam prisneho nevl. otce tak to musim opravit do soboty jinak prijdu o net a tak,to rozebirat nebudu ,jen bych potreboval fakt poradit poradne snad tohle info jeste k necemu pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Možná bude lepší když zajedeš do servisu. Koukám,že s tím máš jen trable. Zastav se tam ať ti aspoň poradí. Já nemám tušení čím to je. Ať ti to dopadne. Zdarec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prazmen Vloženo 1. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Zdrawim,tak jsem to mel u jednoho autoelektrikare ktery se k tomu ani nedostal,tak se chci zeptat jestli by byl nekdo tak ochotny z prahy a zkusil se na to podivat nebo jestli mam volit servis? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.