Přejít na obsah

Palubka

prazmen

Doporučené příspěvky

Dobry den,pred nedavnem mi zacali vypadat budiky a ted se stalo ze to vypadlo uplne,myslel jsem si ze je to pristrojovka coz by byla palka jako sv*ne ale nakonec jsme zjistili ze je to kabelem,jen netusime kterym a proc to dela,nesetkal se s tim nekdo?

Nemám tušení zkus písnout Badysovi nebo Prochymu. (to jsou machři) :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jedna se o octavku 1,8 T,99....budiky vypadavaly ze zacatku malo,pak se to do tydne pojebalo uplne.Kdyz jsme palubku odpojili a zase zapojili tak sla krasne,po tom co jsme tam nandali plast okolo tak zase vypadla,myslim si ze to bude tim kontaktem jen v tomhle jsem laik a prave netusim jak na to.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

bude to v pristrojovce - jak se zahejbe s kablama tak se mirne krouti i tistak u vnitr - je to myslim hlavne na strane u napajeciho konektoru - modry, tam je u nej hned umisten ten stabilizator napajeni a znama zavada

Odkaz ke komentáři

zdarec tak palubka porad nic,jen casto naskoci napriklad az po 20ti minutach jizdy,opravdu netusim co s tim delat a jelikoz mam prisneho nevl. otce tak to musim opravit do soboty jinak prijdu o net a tak,to rozebirat nebudu :),jen bych potreboval fakt poradit poradne :D snad tohle info jeste k necemu pomuze

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...