sejvi Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 (editace) Pro vsechny co si eviduji spotrebu na strankach SPOTREBY.CZ jsem vytvoril novou SKUPINU OctaviaClub.cz (jen vozy ŠKODA OCTAVIA). Takze prosim vsechny s vozy SKODA OCTAVIA aby si sve auta pridaly do teto skupiny. Heslo pro pridani do skupiny je: skodahome Primy odkaz na skupinu: http://www.spotreby.cz/skupina.php?id=2 Nejsetrnejsi ridici a mapa clenu skupiny: Editováno: 23. Duben 2009, autor: sejvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 hele sejvi a k čemu je to dobré to tam mít??? vážně teď nevážně: by mně mohlo klepnout z toho, že jezdím neekonomicky, když projedu za měsíc cca jednu nádrž a někdy ani to ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 11. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 (editace) Ja www.spotreby.cz pouzivam na evidenci spotreby meho auta. Jedna velka vyhoda je, ze mam evidenci pristupnou z kazdeho pocitace ktery ma Internet. A vytvoreni SKUPINY beru jako spestreni, bylo by zajimave videt graficky na mape cleny OctaviaClubu... A zaroven je to bezplatna propagace a reklama stranek www.octaviaclub.cz Editováno: 11. Březen 2009, autor: sejvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Díkec za to Až zjistím, jak se s tým zarába, tak to tam budu též psáti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Jaký je rozdíl proti http://www.spritmonitor.de/ ? Používám ho už nějaký pátek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 11. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Vim o strance www.spritmonitor.de ale jedna velka nevyhoda (tedy pro me) je ze neni v cestine. Detailne jsem rozdily mezi www.spritmonitor.de a www.spotreby.cz nezkoumal, pravdepodobne vse bude podobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 OK, jen jsem chtěl vědět důvod proč spotřeby. Podle toho co píšou je tam navíc právě možnost tvorby skupin a komunikace mezi uživateli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Dobrej nápad Sejvi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Ja jsem stale nepochopil, k cemu soukroma osoba potrebuje videt a celkove miti prehled o spotrebe vozu. Chci jezdit, jezdim klido za 10l/100km, nechci jezdit, sedim doma Tim se nikoho nechci nijak dotknout, kazdy ma sve gusto, ale tohle me vazne nejak nevzalo. Cumet kolik mam spotrebu vody doma, vypinat spotrebice aby mi to nevzalo o 100,- na rok vice a jeste hlidat spotrebu? Bych se z toho asi vojel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 11. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Je hodne duvodu proc sledovat spotrebu u auta. Uz jsem si evidoval spotrebu u meho prvniho auta (ford fiesta) a proste jsem nauceny po kazdem tankovani si poznamenat kilometry, litry atd. Tento server neni o tom aby ukazoval uzivatele s nejmensi spotrebou. Nikoho nenutim aby si na www.spotreby.cz evidoval sve udaje, jen konstatuji ze tento server existuje a ze by mohl nekomu usetrit praci s evidenci spotreby. Takto vypada moje auto (evidovat se da skoro vsechno): Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 V poradku, kazdeho boj a vec, to jsem tez poznamenal jiz predtim. Sve nepochopeni jsem pouze hodil nahlas o placu... Myslim ze nejsem uplne jediny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Davone, proč myslíš že je to kravina. Třeba se to bude plno členům hodit a ocení to. Jasně že nepočítáme každou korunu, ale o tom to není ne? Nehaž flintu do žita. To se chytí věř tomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Rostíku, on to Davon nemyslil že to je úplně na hov.o, jen to prostě tak konstatoval. Neber vše úplně do slova chlape Já se také ptal ze zvědavosti, nehaním to, jen prostě pro mne osobně to nemá nějak význam, si myslím, třeba špatně si myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Jasně Palo,že to tak neberu. jen nějteří lidé si dělají takové statistiky, ale mě to taky nebere. Ale rád tě slyším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 TO ze se to chyti, nemam naprosto pochyb! To je mi jasne, melo to vyznit, ze me toto nechytlo a nechapu to, ale respektuji vsechny a nezatracuji nikoho, kdo by to vyuzival, ci si tu statistiku vedl! Jen at si ji vede! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 TO ze se to chyti, nemam naprosto pochyb! To je mi jasne, melo to vyznit, ze me toto nechytlo a nechapu to, ale respektuji vsechny a nezatracuji nikoho, kdo by to vyuzival, ci si tu statistiku vedl! Jen at si ji vede! Hele Davone, mě to taky nebere,nějaký statistiky. Ale někdo hold na to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buml Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 (editace) toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Editováno: 25. Červenec 2009, autor: buml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 V klídku, nic proti tomu, neřeš to, určitě se tady najde mnoho lidí, kteří to rádi využijí. Já prostě vím, že na plnou nádrž najedu cca okolo 700km, poslední dobou i více (nějak ten strach z pašíků a nových "výborně viditelných" policejních vozů ve mně je). Ale pamatuju si jízdu, kdy jsem na plnou nádrž ujel i 480km - ale uznávám, že to nebyla jízda, nýbrž prasárna, ale to už je dáááááávno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 ...Takto vypada moje auto (evidovat se da skoro vsechno)... v tom prvom riadku nemas dany zly rok? 2008? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romario Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 v OC clenem nejsem ale na spotreba.cz jsem se dovolil hodit do skupiny,snad to nevadi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buml Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 (editace) toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Editováno: 25. Červenec 2009, autor: buml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Me SPOTREBY.CZ spotrebu pocita presne, nemel jsem s tim nikdy zadne problemy. Viz obrazek vyse... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buml Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 (editace) toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Editováno: 25. Červenec 2009, autor: buml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 K dnesnimu dni je nas DESET. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 super dame to na stranky pane kolego? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.