lubinob Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Spotreby.cz už chvíľu používam tak som sa pripojil do skupiny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 http://www.octaviaclub.cz/test/index.php?o...1&Itemid=28 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 vittorio: Ve clanku ti nefunguje primy odkaz na skupinu. Potom tam muzes odmaznout dva obrazky - zeleny pruhy, jsou tam jen kvuli odsazeni zde na foru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 upraveno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Noo hned to vypada lepe... Jen by jsi tam mozna jeste mel pridat hacky a carky, kdyz je to na oficialnim webu (...vim jsem hroznej rejpal). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 (editace) Jinak RS-Club skoda maji tez vytvorenou skupinu a maji v ni 15 clenu. Doufam ze je predezeneme... Zebricek podle CLENU k dnesnimu dni (patri nam 9. misto): Zebricek podle SPOTREBY k dnesnimu dni (patri nam 3. misto): Editováno: 24. Duben 2009, autor: sejvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 jj s tim pocitam hlavne musime vsichni prijet na skodahome zaridte si doma povolenky !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kais Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Doufam, ze nevadi kdyz jsem se k Vam pridal. Nejsem zatim clenem OC, ale na tomto foru uz nejaky cas procitam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 v poho a sup do OC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Doufam, ze nevadi kdyz jsem se k Vam pridal. Nejsem zatim clenem OC, ale na tomto foru uz nejaky cas procitam Komu by to vadilo Kais. Berem každou dobrou duši ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kais Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Ok. Snad nebudu delat se svou spotrebou ostudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 je to pěkný, bylo by to fajn sledovat, ale kdo by se s tím zadával? Mně dost sere i to, že každej měsíc musím dávat dokupy knihu jízd, vyúčtování a cesťáky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 nj tak se nezapojuj kazdymu asi doslo ze to musi vypisovat kdyz videl ty stranky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Ok. Snad nebudu delat se svou spotrebou ostudu URCITE nevadi! Cilem neni vytvorit skupinu lidi s nejmensi spotrebou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Tak PODLE CLENU uz jsme na 5. miste! Jen tak dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kais Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Pekna prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 jsem se tam take pridal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 10. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 OK super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Uz je nas opravdu hodne , podle clenu se uz delime o DRUHOU pozici s Ford Focusem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 no parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Tak jsem tam taky Jen musim jeste prepsat tankovani ze spritmonitoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 23. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2010 Tak a je to v prdeli! Teď tě sejvi zabiju Tankovací paragon jsem vždycky opsal na spotreby.cz a vyhodil. Teď jsem v řiti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.