Přejít na obsah

RichardD

Uživatel
  • Počet příspěvků

    293
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    2

2 Sledující

Návštěvy profilu

1 889 zobrazení profilu

Oznámení RichardD

Nováček

Nováček (1/14)

4

Popularita

  1. Dobrý den,

     

    našel jsem na tomto fóru Váš příspěvek ohledně výměny bočního skla spolujezdce u škody favorit. Neměl byste prosím podobný návod i k malému trojúhelníkovému sklu v pravých zadních dveřích?

     

    S pozdravem

    TS

    1. karellerak

      karellerak

      Pardon, jsem slepý. Ten návod byl na octavii. Ale dotaz i tak platí.

  2. Udělal jsem to stejně, spájel jsem to jen s tím rozdílem, že jsem úplně odstranil toho jezdce a spájel jsem ty dva a dva kontakty k sobě. Diagnostika bez chyb, funkce ok.
  3. RichardD

    Octavia III

    Trošku od vás pánové odbočím, ale teď jsme četl v novém autotipu že OIII RS má mít 2.0TSI o výkonu 180kW! Odkud ten motor vzali?
  4. Co vím tak FW upravuje josi a nenadělá s tím vědu někomu poradit nebo něco dát na net. Návodů jak si změnit logo, barvu menu, zakomentovat konfigurák pro částečný update atd. atd. je na netu moře. Návod jak si udělat vlastní logo: http://www.netdata.be/iso/?action=about .ISO s FW pro update s už udělanýma logama: http://www.netdata.be/iso/?old=skoda Jedna otázka je, jestli se někdo bude mít chuť do toho vůbec pouštět sám, nebo někomu radši zaplatí.
  5. Mně osobně taky mrzí že informace tady nejsou víc "open source". Na německých a anglických fórech si lidé tyto informaci normálně sdělují a své FW poskytují ostatním zdarma, přestože s tím tu práci mají taky.
  6. to bude to s čím jsem byl v servise já před cca 3 měsícema. šlo o klapku sání, nneí to závažná chyba dá se s tím v pohodě jezdit. Kup si ji na netu, v servise ti řeknou číslo dílu
  7. Teoreticky je to funkce skvělá, ale prakticky jsem ji dobře funkční ještě neviděl. Budťo ty světla pořád blikají jak u blbých, nebo zhasínají až ve chvíli, kdy je proti-řidič oslněn. Do výbavy bych si za ni nikdy nepřiplatil a rozhodně bych to nenechával domontovat, leda že s tím máte lepší zkušenosti než já.
  8. Díky za info. Tím to pro mě jasně ztráci smysl
  9. RichardD

    Převodovka DSG

    Tuto informaci jsem nikde oficiálně nenašel, ale uvádějí ji firmy, co se mimojiné úpravami DSG živí (u nás o žádné nevím) ... viz. jedna z mnoha: http://www.hpamotors.../dsg-stages.htm Některé uvádí 450, některé 500 a jiné až 550Nm.
  10. Zajímal by mě váš názor na LPG v naftovém motoru? Firmy co to dělají se chlubí nárustem výkonu, snížením emisí a lepším spalováním pevných částic. viz. např.: http://www.lkauto.cz/dieselgas Co to podle vás udělá s životností motoru u dieselu a nevíte někdo orientační cenu?
  11. RichardD

    Převodovka DSG

    To je jakobyste řekli, že režim S je taky zbytečný. Na sprinty nebo minimatch na semaforech se launch control náramně hodí. Navíc i to vyjíždění z vedlejší když tam už pár minut stojíte a jediná možnost je vystřelit mezi auta do provozu je užitečné. Vychází to z konceptu dvouspojek, které by neměli řidiči omezovat možnosti oproti manuálu.
  12. RichardD

    Převodovka DSG

    Já psal před rokem a půl přímo do škodovky jak to s tím je a odpověď byla, cituji:
  13. tak to je na nic, chce to plně funkční řešení. 20k za tlačítko bez imobilizéru mi přijde jako nesmysl.
  14. Nevím ale, jak to tlačítko pak funguje s imobilizérem?
  15. Rád bych tohle téma oživil, protože je to už rok a půl a pořád se mi sedí blbě Nemá někdo za tu dobu už nějaké řešení?
×
×
  • Vytvořit nový...