Duben 24, 200916 r Autor vittorio: Ve clanku ti nefunguje primy odkaz na skupinu. Potom tam muzes odmaznout dva obrazky - zeleny pruhy, jsou tam jen kvuli odsazeni zde na foru...
Duben 24, 200916 r Autor Noo hned to vypada lepe... Jen by jsi tam mozna jeste mel pridat hacky a carky, kdyz je to na oficialnim webu (...vim jsem hroznej rejpal).
Duben 24, 200916 r Autor Jinak RS-Club skoda maji tez vytvorenou skupinu a maji v ni 15 clenu. Doufam ze je predezeneme... Zebricek podle CLENU k dnesnimu dni (patri nam 9. misto): Zebricek podle SPOTREBY k dnesnimu dni (patri nam 3. misto): Upraveno Duben 24, 200916 r od sejvi
Duben 24, 200916 r jj s tim pocitam hlavne musime vsichni prijet na skodahome zaridte si doma povolenky !!
Duben 24, 200916 r Doufam, ze nevadi kdyz jsem se k Vam pridal. Nejsem zatim clenem OC, ale na tomto foru uz nejaky cas procitam
Duben 24, 200916 r Doufam, ze nevadi kdyz jsem se k Vam pridal. Nejsem zatim clenem OC, ale na tomto foru uz nejaky cas procitam Komu by to vadilo Kais. Berem každou dobrou duši ne?
Duben 25, 200916 r je to pěkný, bylo by to fajn sledovat, ale kdo by se s tím zadával? Mně dost sere i to, že každej měsíc musím dávat dokupy knihu jízd, vyúčtování a cesťáky.
Duben 27, 200916 r Autor Ok. Snad nebudu delat se svou spotrebou ostudu URCITE nevadi! Cilem neni vytvorit skupinu lidi s nejmensi spotrebou...
Květen 26, 200916 r Autor Uz je nas opravdu hodne , podle clenu se uz delime o DRUHOU pozici s Ford Focusem...
Prosinec 23, 201014 r Tak a je to v prdeli! Teď tě sejvi zabiju Tankovací paragon jsem vždycky opsal na spotreby.cz a vyhodil. Teď jsem v řiti
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.