Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdar,

chlapi, stal se mi problem s radiem Symphony CD, Octavia 1. Nemuzu vytahnout CD... kdyz zmacku eject, tak se nic nedeje, ikdyz mi na radiu vyjede na pis EJECT.. kurna, co s tim? Asi nic, ze... jedine to nekde opravit :/ nebo neda se do toho radia dostat? Je mozno to CD vytahnout rucne? ...kurna, novy CDcko Sto Zvirat a je zaseknuty... :((

ahoj nevim jak symphony ale sonace maj pod tatrankou tlacitko reset ,parkrat se mi to taky stalo zmackni reset jestli tam teda je:)a znova nahod radio a zkus cd vyndat:)

• Autor

tyjo dik, ale myslim, ze tam nic neni, je to slaby radio:)

ale pohledam, ikdyz jsem to cd uz vytahnul, ale ted tam zase nic nestrkam, takze radio je mi na hvn :>

dej dolu tatranku a uvidis 99% radii ma reset ,takze pocitam ze to tve taky ;) zkus za to nic nedas:)

• Autor
dej dolu tatranku a uvidis 99% radii ma reset ,takze pocitam ze to tve taky ;) zkus za to nic nedas:)

no symphony nema tatranku:) no jako ale dneska se na to podivam ;)

aha :feve: no tak zkus mrknout no,mozna jak nema tatranku tak nekde mala dirka nebo ze zadu radio...s timto radiem mam 0 zkusenost :)

• Autor
aha :feve: no tak zkus mrknout no,mozna jak nema tatranku tak nekde mala dirka nebo ze zadu radio...s timto radiem mam 0 zkusenost :)

no jasne, vidim, ze mi radis urite dobre, mas zkusenosti, ale ja my radio to prave nejak nesedi. ale dobra rada do budoucna ;) dik!

jej nemas zac:) stejne mi to neda to radio si nekde pujcim a mrknu na to :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.