nohic Vloženo 16. Březen 2009 Vloženo 16. Březen 2009 Zdar, chlapi, stal se mi problem s radiem Symphony CD, Octavia 1. Nemuzu vytahnout CD... kdyz zmacku eject, tak se nic nedeje, ikdyz mi na radiu vyjede na pis EJECT.. kurna, co s tim? Asi nic, ze... jedine to nekde opravit :/ nebo neda se do toho radia dostat? Je mozno to CD vytahnout rucne? ...kurna, novy CDcko Sto Zvirat a je zaseknuty... ( Citovat
tydyyt Vloženo 24. Březen 2009 Vloženo 24. Březen 2009 ahoj nevim jak symphony ale sonace maj pod tatrankou tlacitko reset ,parkrat se mi to taky stalo zmackni reset jestli tam teda je:)a znova nahod radio a zkus cd vyndat:) Citovat
nohic Vloženo 24. Březen 2009 Autor Vloženo 24. Březen 2009 tyjo dik, ale myslim, ze tam nic neni, je to slaby radio:) ale pohledam, ikdyz jsem to cd uz vytahnul, ale ted tam zase nic nestrkam, takze radio je mi na hvn :> Citovat
tydyyt Vloženo 25. Březen 2009 Vloženo 25. Březen 2009 dej dolu tatranku a uvidis 99% radii ma reset ,takze pocitam ze to tve taky zkus za to nic nedas:) Citovat
nohic Vloženo 26. Březen 2009 Autor Vloženo 26. Březen 2009 dej dolu tatranku a uvidis 99% radii ma reset ,takze pocitam ze to tve taky zkus za to nic nedas:) no symphony nema tatranku:) no jako ale dneska se na to podivam Citovat
tydyyt Vloženo 26. Březen 2009 Vloženo 26. Březen 2009 aha no tak zkus mrknout no,mozna jak nema tatranku tak nekde mala dirka nebo ze zadu radio...s timto radiem mam 0 zkusenost Citovat
nohic Vloženo 27. Březen 2009 Autor Vloženo 27. Březen 2009 aha no tak zkus mrknout no,mozna jak nema tatranku tak nekde mala dirka nebo ze zadu radio...s timto radiem mam 0 zkusenost no jasne, vidim, ze mi radis urite dobre, mas zkusenosti, ale ja my radio to prave nejak nesedi. ale dobra rada do budoucna dik! Citovat
tydyyt Vloženo 29. Březen 2009 Vloženo 29. Březen 2009 jej nemas zac:) stejne mi to neda to radio si nekde pujcim a mrknu na to Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.