sjarin Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Cau chlapi, udelal sem si face se sedeho spodku palubky na cerny, akurat mam problem. Nevim si rady s tim otocnym spinacem svetel, leva strana na zapinani svetel jde v poho zapojit ale prava kde je naklapeni svetel a regulace jasu mi nejde zapojit. Ma to jinej konektor nez ty predface ktery meli regulaci takovou vysouvaci tycku spolecne se zaponanim svetel a v pravo od vypinace bylo jenom samostatny naklapeni svetel. Predelaval to nekdo ?? Hledal sem ale nenasel. Diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 ved vymen ten spinac. blbo si hadal. vcera tu bol ten isty dotaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sjarin Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 vymenit kus za kus nejde. Novej ma jinej konektor na naklapeni svetel a regulaci jasu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sjarin Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 to fakt nikdo nevi ?? kolik lidi sem koukal ze delalo prestavbu tak ste si s tim nejak museli poradit ne ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romario Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Taky by me to zajimalo protoze se na to chystam,ale at jsem hledal jak hledal tak jsem to fakt nikde nenasel.Budte nekdo tak hodny a hodte sem odkaz na pripadnou drivejsi diskuzi.Moc diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Viem presne o com rozpravate chlapci. Mam pred aj facelift octu. Regulacia jasu budikov je umiestnena na vypinaci svetiel a nie samostatne s naklapanim ako ma face. A keby ste tie dekle okolo nechali face a do nich dali predface vypinace??? Ci potom by vam nesedelo asi podsvietenie /farba/. Inak je uz len moznost prepinovat to podla DP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sjarin Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 no presne tak. ja to mam tak udelany. Plasty spodek sem dal normal cerny a vypinac mam ten starsi sedivej. Jako nevipada to az tak zle ale uz mam koupenej i ten cernej a rad bych ho tam dal. Ale zase kdyz zapojim jen svetla a ten druhej konektor ne tak mi ani nefunguje podsviceni palubovky atd. Takze rad bych tam dal ten face. Tak budte tak hodni a hodte blizsi info k tomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sjarin Vloženo 30. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 fakt nikdo neví ??? dyt jenom tady na foru je plno predelanejch introsu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venda_46 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Řešil jsem taky a prostě jsem ten šedý plast stříkl černou. Bylo to jednoduché a rychlé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.