Publikováno Březen 24, 200916 r Cau chlapi, udelal sem si face se sedeho spodku palubky na cerny, akurat mam problem. Nevim si rady s tim otocnym spinacem svetel, leva strana na zapinani svetel jde v poho zapojit ale prava kde je naklapeni svetel a regulace jasu mi nejde zapojit. Ma to jinej konektor nez ty predface ktery meli regulaci takovou vysouvaci tycku spolecne se zaponanim svetel a v pravo od vypinace bylo jenom samostatny naklapeni svetel. Predelaval to nekdo ?? Hledal sem ale nenasel. Diky za rady
Březen 24, 200916 r Autor vymenit kus za kus nejde. Novej ma jinej konektor na naklapeni svetel a regulaci jasu!
Březen 25, 200916 r Autor to fakt nikdo nevi ?? kolik lidi sem koukal ze delalo prestavbu tak ste si s tim nejak museli poradit ne ??
Březen 25, 200916 r Taky by me to zajimalo protoze se na to chystam,ale at jsem hledal jak hledal tak jsem to fakt nikde nenasel.Budte nekdo tak hodny a hodte sem odkaz na pripadnou drivejsi diskuzi.Moc diky
Březen 25, 200916 r Viem presne o com rozpravate chlapci. Mam pred aj facelift octu. Regulacia jasu budikov je umiestnena na vypinaci svetiel a nie samostatne s naklapanim ako ma face. A keby ste tie dekle okolo nechali face a do nich dali predface vypinace??? Ci potom by vam nesedelo asi podsvietenie /farba/. Inak je uz len moznost prepinovat to podla DP.
Březen 25, 200916 r Autor no presne tak. ja to mam tak udelany. Plasty spodek sem dal normal cerny a vypinac mam ten starsi sedivej. Jako nevipada to az tak zle ale uz mam koupenej i ten cernej a rad bych ho tam dal. Ale zase kdyz zapojim jen svetla a ten druhej konektor ne tak mi ani nefunguje podsviceni palubovky atd. Takze rad bych tam dal ten face. Tak budte tak hodni a hodte blizsi info k tomu.
Duben 1, 200916 r Řešil jsem taky a prostě jsem ten šedý plast stříkl černou. Bylo to jednoduché a rychlé.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.