Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

nic, to je fotka jen tak... nic na tom nehledejte... fotil jsem z hradu a videl sem oktuli, tak jsem jí vyfotil... jestli ti ty fotky vadí, tak na ně nekoukej! lol

Polozil jsem doraz a zadna reakce...Nikdo nevite? Slovaci to tu spamujou o sto sest :aggressive::p

Michal K ja neviem ani kde to vyrábajú, koľko stojí 1ks?

• Autor

mám pocit, že kus stojí cca 40,- a máš 20 šroubů, tak si to spočítej... :feve: hrůůůza!!!

Michal K: ja mám svoje dakde v šuflíku, ja ich nepoužívam tak keby si chcel...

No to je originalni dil skoda...za jednu chteji 30kc a kdyz si to vynasobis x 20. tak je to docela dost za plastovou picovinku lol

Michal K: ja mám svoje dakde v šuflíku, ja ich nepoužívam tak keby si chcel...

A za kolik bys mi je nechal? Az prezuju, tak se podivam, jak to bude vypadat bez nich a kdyztak bych je pak od tebe vzal.

Tusim Vorliku, ze ty je zrovna mas, je to tak?

mám pocit, že kus stojí cca 40,- a máš 20 šroubů, tak si to spočítej... :feve: hrůůůza!!!

to fakt? :help: :help: :help: ...nám čo ukradli ten stredový znak škoda a ten myslím, že stojí aj cez 200 korún minimálne, proste nejaký magor nemal čo robiť, tak odtrhol znak škoda z disku, ale spodok čo sa upevňuje nechal, tak načo mu to bolo... :feve::kuk:

pozriem sa v robote v akom stave sú a dohodneme sa... zajtra ráno ti napíšem...

• Autor
Tusim Vorliku, ze ty je zrovna mas, je to tak?

myslíš ty krytky na šroubech??? ty mám z fabirky no... nebo myslíš něco jinýho??? :help:

pozriem sa v robote v akom stave sú a dohodneme sa... zajtra ráno ti napíšem...

Dikes, zas tak moc to nespecha, ale diky za ochotu, tak pak dej vedet :)

myslíš ty krytky na šroubech??? ty mám z fabirky no... nebo myslíš něco jinýho??? :help:

Jj, presne tyhle myslim. Jaktoze je nema kazdy z fabriky? Co to je za blbost :aggressive:

• Autor

když kupuješ auto na litých kolech, tak tam ty krytky máš vždy... když na plecháčích, tak jelogické, že si je musíš dokoupit.... ;)

no u nás čo vídavam tak niekedy ide auto zo salónu už bez toho nakoľko si to porozoberajú predajcovia, a keď niekto nevie že tam tie krytky majú byť má smolu...

Moje auto vyjelo z linky na litych kolech!! lol a ted bude mit hezci kola jak Otesanek, hec :p

Nee vazne, asi se nekde ztratili tim, jak to prezouvali. Mozna, ze je ma Cosby, se ho zeptam :)

• Autor

Michale... to bude!!! máš krásný kola!!! Otesánek chtěl Ronal R47, tak je má no... :smich:

Nemas prosimte nejakou fotku, jak ty tvoje krytky vypadaji z dalky, nejaky pohled na auto z boku? ja jsem si toho vsiml na te fotce v tematu jak prodavas oNano na kola.

ja som minule videl na čiernej OII combi origo kolesá zo scouta, s nízkymi pneumatikami to nevyzerá vôbec zle

Speeder: 5:2 :p

Speeder: 5:2 :p

ale náskok majú takže pohoda... aj keby ešte 2 dostali

• Autor

Michale mrknu... jo jinak pozor... ty krytky jsou tuším minimálně ve třech barváááách!!!! jsou určitě černý, stříbrný a pak takový šedý...

Jj to vim. Etka pise 1)chromova metaliza 2)stribrosede

Jeee Vorlíku...jestli jsou to tyhle z foto,tak ty ted pořídil brácha,zrovna v týdnu když je koupil,tak mi poslal tuhle foto emailem..koupil je za krásný prachy od kolegy z práce..

post-12679-1238344321_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.