Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

OK, pokud by byl nějakej problem nevadí hodím to na shellku ta je k laku docela šetrná...

Když něco slíbím tak to platí. Jasný ? :aggressive: :aggressive: :aggressive::smich:

Už mlčím, mlčím :blbec:

Tak sobota platí. Zítra se tam jedu podívat a zavolám ti v kolik jedeme mejt. :palec2:

kedy ideš zajtra?

Ahoj Miles :-)

Maroš zítra si beru volno a čekám až se vyjádří Jirka3. Jedu s ním autem a pak spát domu. V sobotu ráno přijeeme s Milanem spolu. ;)

ja ešte uvidím či pojdem aj zajtra alebo potom ako sme dohodnutí ;):palec2:

V sobotu to chce časně ráno, beru si do kufru kýble ze studenou vodou na spáče...

Milane. Jasně že ráno. na 7:00 si tam dáme spicha. Je to Božanovská ulice v Hor. Počernicích. Když pškedeš od Běchovic tak před Xaverovem doleva. Jsou tam ohrady na koně a nápis Batavia. Pak zavoláš a já tě navedu. Nebo počkám v Běchovicích na semaforech doleva a napravo je hned parkoviště. Tak tam počkám abys to nehledal.

Ty brďo fakt tak brzo, už ti volal ten Roman? CHtěl jet dohromady snáma okolo půl desáté, abychom tam byli tak na desítku...

ROsťo už to vidím na mapě, to najdu v poho...

Nevyjádřil se. Já bych tam chtěl bejt na 9 tku. Pak se to tam sjede a nezaparkujem. Zabukuju tam v pátek nějaký místa.

OK třeba se ještě zejtra ozve a nejdem nějakej slušnej kompromis

Když on vůbec nečte..... :aggressive:

Omezuje ŠF :smich:

Nevím :feve:

Ty woe...z mého vlákna se stáva chat a tady je mrtvo.Kurwa přesunte to někdo sem!!! :smich:

No tak mi si tady s Milanem s tebou dopisujeme a ty to ani nečteš. :aggressive: Neséééér. :smich::kuk:

Zas tu není...

A to jsem slíbil ženě dneska že bude sex...

A to jsem slíbil ženě dneska že bude sex...

Nevěřím, nedávno jsi psal, že nevíš co to je :prc::prc::prc::prc:

No tak sorry no...otočil jsem to...bylo to opačně...Ted přišla a když mě viděla zase u PC tak řekla že mám další měsic po prdeli lol

Nechcete mě někdo? :smich:

Vjezd do areálu bude výhradně pro auta s černou barvou...ostatní auta budou stát před bytovkou :smich:

Tez si myslim, cernousku tam bude az az :smich:

to vás tam moc nebude

My přijedem vlakem. :smich: nebo na :scooter:

My přijedem vlakem. :smich: nebo na :scooter:

ale bacha vlak nezastavuje jen přibrzdí :smich::smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.