Květen 14, 200916 r OK, pokud by byl nějakej problem nevadí hodím to na shellku ta je k laku docela šetrná... Když něco slíbím tak to platí. Jasný ? :aggressive:
Květen 14, 200916 r Tak sobota platí. Zítra se tam jedu podívat a zavolám ti v kolik jedeme mejt. kedy ideš zajtra? Ahoj Miles :-)
Květen 14, 200916 r Maroš zítra si beru volno a čekám až se vyjádří Jirka3. Jedu s ním autem a pak spát domu. V sobotu ráno přijeeme s Milanem spolu.
Květen 14, 200916 r V sobotu to chce časně ráno, beru si do kufru kýble ze studenou vodou na spáče...
Květen 14, 200916 r Milane. Jasně že ráno. na 7:00 si tam dáme spicha. Je to Božanovská ulice v Hor. Počernicích. Když pškedeš od Běchovic tak před Xaverovem doleva. Jsou tam ohrady na koně a nápis Batavia. Pak zavoláš a já tě navedu. Nebo počkám v Běchovicích na semaforech doleva a napravo je hned parkoviště. Tak tam počkám abys to nehledal.
Květen 14, 200916 r Ty brďo fakt tak brzo, už ti volal ten Roman? CHtěl jet dohromady snáma okolo půl desáté, abychom tam byli tak na desítku...
Květen 14, 200916 r Nevyjádřil se. Já bych tam chtěl bejt na 9 tku. Pak se to tam sjede a nezaparkujem. Zabukuju tam v pátek nějaký místa.
Květen 14, 200916 r Ty woe...z mého vlákna se stáva chat a tady je mrtvo.Kurwa přesunte to někdo sem!!!
Květen 14, 200916 r A to jsem slíbil ženě dneska že bude sex... Nevěřím, nedávno jsi psal, že nevíš co to je
Květen 14, 200916 r No tak sorry no...otočil jsem to...bylo to opačně...Ted přišla a když mě viděla zase u PC tak řekla že mám další měsic po prdeli Nechcete mě někdo?
Květen 14, 200916 r Vjezd do areálu bude výhradně pro auta s černou barvou...ostatní auta budou stát před bytovkou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.