Rosťa19 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 OK, pokud by byl nějakej problem nevadí hodím to na shellku ta je k laku docela šetrná... Když něco slíbím tak to platí. Jasný ? :aggressive: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Už mlčím, mlčím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Tak sobota platí. Zítra se tam jedu podívat a zavolám ti v kolik jedeme mejt. kedy ideš zajtra? Ahoj Miles :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Maroš zítra si beru volno a čekám až se vyjádří Jirka3. Jedu s ním autem a pak spát domu. V sobotu ráno přijeeme s Milanem spolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 ja ešte uvidím či pojdem aj zajtra alebo potom ako sme dohodnutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 V sobotu to chce časně ráno, beru si do kufru kýble ze studenou vodou na spáče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Milane. Jasně že ráno. na 7:00 si tam dáme spicha. Je to Božanovská ulice v Hor. Počernicích. Když pškedeš od Běchovic tak před Xaverovem doleva. Jsou tam ohrady na koně a nápis Batavia. Pak zavoláš a já tě navedu. Nebo počkám v Běchovicích na semaforech doleva a napravo je hned parkoviště. Tak tam počkám abys to nehledal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Ty brďo fakt tak brzo, už ti volal ten Roman? CHtěl jet dohromady snáma okolo půl desáté, abychom tam byli tak na desítku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 ROsťo už to vidím na mapě, to najdu v poho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Nevyjádřil se. Já bych tam chtěl bejt na 9 tku. Pak se to tam sjede a nezaparkujem. Zabukuju tam v pátek nějaký místa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 OK třeba se ještě zejtra ozve a nejdem nějakej slušnej kompromis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Když on vůbec nečte..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Omezuje ŠF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Ty woe...z mého vlákna se stáva chat a tady je mrtvo.Kurwa přesunte to někdo sem!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 No tak mi si tady s Milanem s tebou dopisujeme a ty to ani nečteš. Neséééér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Zas tu není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 A to jsem slíbil ženě dneska že bude sex... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 A to jsem slíbil ženě dneska že bude sex... Nevěřím, nedávno jsi psal, že nevíš co to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 No tak sorry no...otočil jsem to...bylo to opačně...Ted přišla a když mě viděla zase u PC tak řekla že mám další měsic po prdeli Nechcete mě někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Vjezd do areálu bude výhradně pro auta s černou barvou...ostatní auta budou stát před bytovkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Tez si myslim, cernousku tam bude az az Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 to vás tam moc nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 My přijedem vlakem. nebo na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 My přijedem vlakem. nebo na ale bacha vlak nezastavuje jen přibrzdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.