Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Dakujem Maros. Niekoho poznam ale niekoho nie. Super

Mároš: jsi borec! Pěkně jsi to popsal-mě by to takhle nenapadlo! kol5

vďaka, ale zas až tak ma chváliť nemusíš :D:wub::palec2:

Já vím že dobré zboží se chváli samo...

Jinak jsem byl střihat jehličany venku a jsem pěkně podrápanej :aggressive: dal jsem si sprchu a je mi krásně.

Co Michal? Už se tady objevil?

nebol som tu, ale pozerám, že o 16tej bol prihlásený...

Tak aspon že už je doma.

Caute chlapaci... Tak nez jsem se prokousal vsema prispevkama v OII, tak uz bych si za tu dobu snad repasoval turbo :smich::smich: zas prehanite :p ... No tak aspon ze jsem konecne doma, ale citim se jako bez kouli, kdyz tu nemam svuj kocar :(:feve::help: . Co se stalo, stalo se, budu jen doufat, ze nebude treba nove turbo a ze bude stacit vycistit... Jinak bych chtel strasne moc podekovat vsem za pomoc, vsem co meli starost a chteli okamzite pomoci. Obzvlast Lubovi, ktery mi delal skoro porad eskortu, cestou tam a tim kousickem nazpatek :smich: a pak brnenske knajpe!!! tohle jim nikdy nezapomenu, naprosto skveli, bombovi lidi.. cekali se mnou vic jak 3hodiny na tom 60km za Prahou a pomahali mi co to slo a psychicky podporovali...Taky musim jmenovite podekovat SKAJOVI a Snizkovi, ze me hodili s autickem do Prahy a pak jsme leteli(doslova) smer Brno :smich: ... Fakt, to se jen tak nevidi... Jeste bych chtel podekovat Rolbarovi, ktery mi ochotne napichnul na SH auto na VAG a zjistil o co jde. A nakonec Garnymu, spravny chlapik, ktery na me cekal snad do 1 hodiny v noci, az mu tam privezu auto... ve stredu by to melo byt hotove, tak jsem vazne zvedav. drzte mi palecky :palec2::palec2::palec2:

jinak nahraju nejake fotky k sobe do vlakna, ale moc jich nemam :) nebyl cas fotit... A co se tyce SH....naprosto bombova akce, nemela snad zadnou chybu, aji to pocasi bylo nakonec takovy ideal. :palec2:

Michale rádo sa stalo, od toho tu predsa sme aby sme si vzájomne pomohli keď sme niekde nablízku alebo máme spoločnú cestu... ;):palec2:

Držím palec, at to dobře dopadne a moc nestojí -_-

Caute chlapaci...

Ja chci podekovat tobe ze jsem si mohl popovidat s pani z pojistovny. Takove poteseni uz jsem dlouho nemel.... moc ti dekuji

Ja chci podekovat tobe ze jsem si mohl popovidat s pani z pojistovny. Takove poteseni uz jsem dlouho nemel.... moc ti dekuji

tak ja ti zase nekdy zavolam, az bude treba a rad te znova potesim :smich: no problemo amigo mio.... Jo a jeste diky za jizdu Šumi :p:p

Míšo tak držím palce ať ti to dopadne. Aá budeš v Práglu zastav se na kafčo. :palec2:

Slyšel jsem to vyprávět...a mužu říct že škoda jen že to kluci ten rozhovor nennahráli třeba do mobilu... :smich:

tak ja ti zase nekdy zavolam, az bude treba a rad te znova potesim :smich: no problemo amigo mio.... Jo a jeste diky za jizdu Šumi :p:p

jasna paka .. velebnosti.....

Snižku: nemáš Ty tátu Shumachera?

Rosto: Ty fotky se mi vrací-jsou velky.Napiš mi na skype a já Ti je pošlu přes skype.Plati?

Snižku: nemáš Ty tátu Shumachera?

Michael Schumi ešte nie je taký starý :D Jedine Schumiho staršieho :D:palec2:

Rosto: Ty fotky se mi vrací-jsou velky.Napiš mi na skype a já Ti je pošlu přes skype.Plati?

Ten tvůj Skype je nějakej divnej. Není to zelený. Uý jsem psal.

Hlavne som tam ja s P.T., Milesom a Viktorom kol5:palec2: :palec2: :palec2::smich:

Přesně tak.Co jste hledali v Korejčiku? ;)

Pozerali sme ako vymeniť 1,6ku za slušnú 1,9ku :):smich: :smich: :palec2:

To by se Milan asi nedoplatil ale hlavně mu to docela i jede.Jel za mnou a dejchal mi na záda z D11 až na misto srazu.

Motor :help: , a jinak mi tam jde vidět moje mastodontní prdel, zejtra jedu na kole a pak výpady :wallbash: ....

Jeli jste jak p....í, hold se bojíte v Praze radarů :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.