Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

jj tohle máš funkční...

ja či on? lol:smich:

oba dwaja

Chlapi nemal by niekto zaujem o MF volant, s bagom, RJ a kabelaz? Predbezne sa pytam. Neni este na predaj, ale keby bol vazny zaujem. Pokukujem na RS FL MF.

Ahoj kucí.Byl jsem si zahrát se svýma dětičkama hodinu pozemní hokej a musim říct že mám fyzičku uplně na dvě věci :aggressive: fakt otřesny!

Potil jsem se a funěl jako dobytek...fujtajbl!

simtě dneska bylo dusno to se potí každej :smich: nesváděj to na fyzičku :smich:

Ne Miloši.Od zitra nástup do fitka a rotoped a bez diskuze.Jsem hnusnej sám sobě.

simtě dneska bylo dusno to se potí každej :smich: nesváděj to na fyzičku :smich:

veď ráno pršalo tak aké dusno lol , sám som zmokol, ale popoludní bolo horúco :D

Ale bylo potřeba zapršet.Je sucho.Mároš: Ty nesportuješ vůbec?

Mároš: Ty nesportuješ vůbec?

rekreačne občas tenis, badminton....viacej bicykel :):palec2: ...plávanie

veď ráno pršalo tak aké dusno lol , sám som zmokol, ale popoludní bolo horúco :D

no odpoledneto bylo krušný, sem seděl v kancelářia tiše se potil :smich: a pak sem se stavoval ještě ve škodovce v České Lípe bylo asitak půl šesté a je to taková ta prosklená montovaná hala a docela mi jich tam bylo líto, měli tam větší dusno než venku, fuj!

rekreačne občas tenis, badminton....viacej bicykel :):palec2: ...plávanie

Jasně.Tak to je taky dobrej pohyb člověče.Já jsem hrál závodně ping pong a strašně mě to bavilo.

Ne Miloši.Od zitra nástup do fitka a rotoped a bez diskuze.Jsem hnusnej sám sobě.

joRomčo tojá sem si taky hnusnej, ale hoďka denně popráci na koloběžce, zpotim se jak prase a a když se vysprchuju a jdu spát tak usínám příjemně utahanej :palec2: a to už ani nemluvim o tom když musim ještě :prc::smich: :smich: :smich:

Jasně.Tak to je taky dobrej pohyb člověče.Já jsem hrál závodně ping pong a strašně mě to bavilo.

človek nemôže iba sedieť :p;)

Od zitra nástup do fitu...

Zejtra nástup na zkoušku, nechce se mi učit takže asi výbuch:-(

Miles aj ja :(:kuk::smich:

Ahoj Milane: z čeho děláš zkoušku?

Ja som hral v sobotu futbal, vcera tenis a citim sa ako 80 rocny dedo. Vsetko ma boli a nemozem sa ani pohnut.

Kriminologie a prevence kriminality -vedecky pojato to že když se v ulici nesvítí víc se tam krade -_-

wrccko tak se uč , seš tu zase celej den

ja už som mal dnes právo a nemčinu, zajtra dokončenie nemčiny :smich:

právo mám 1.června...

Mílo: nezávidim Ti a obdivuju lidi co se museji připravovat ke zkouškám.Já jsem v obdobi maturit zhubnul nervama cca 8 kg.Fakt že jo.

právo mám 1.června...

vtedy mám ekonómiu :feve: :feve:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.