Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

No tak zavolej Zdenkovi do Menčíka a on ti ho sežene za dobrý peníz. :palec2:

NO asi jo ale prvně ty zadní repro tu už sním mám lehce naťuklý, ale nevím jak moc lehce:-), a pak to lízátečko, musím pomalu aby si toho doma nevšimla spolumajitelka:-)

Milo ty nemáš vzadu repráky? :help:

Mš na něj tel? Je třeba ho pořád otravovat jinak zapomene. Já tam jedu asi v pondělí na tu brzdovku.

repro vzadu nemám, zatím, no my jsme se o těch repro bavily a on žeje objedná, ale jestli je objednal, nebo objedná až mu zavolám to nevím, byl jsem tak vykulenej že mi nejde corner, že už nevím :blbec:

tak zober od Romana a sprav z toho hificar....to polovička určite nespozná :smich: :smich: :smich:

Volej,volej,volej. Já ho znám. Má toho moc a jinak zapomene. Máme přece VIP přednost ne ? ;)

No jsem sice magor do muziky, ale každej den nosit domu to zadní plato, bo parkuju na pražským sídlišti, to raděju only 4x repro, ne chci ty zadní 4 plus vytlumit celou káru - časem těma plátama dynamat či co...

Rosťo počkám, až se vrátím z moravy pak na něj naběhnu, to už bude po chudé vejplatě :feve:

Jasně a já mu to příští tejden ještě 2x připomenu aby klučina nevystydnul. :smich:

No jsem sice magor do muziky, ale každej den nosit domu to zadní plato, bo parkuju na pražským sídlišti, to raděju only 4x repro, ne chci ty zadní 4 plus vytlumit celou káru - časem těma plátama dynamat či co...

To si myslím že na stanfartní repro je vytlumení zbytečný. Teda pokud není Subík.

něco by to mohlo pomoci a hlavně mi rezonuje přední pravej tapec, tak bych to tím napatlal a byl by klid, nic proffi klasickou patlanou :p

Tak to jo. Něco levnýho tam stačí. Mě tedy nic nerezonuje ale to neznamená že nebude. :smich:

no mi trošku jo když dám nějakou dance music u metalu mi to taky nic nedělá -_-

Tak to je jasný. Metal je ta správná Music. :rock:

bezbasá takže nic nerezonuje, dovezu ti jedno cédo a uvidíš jak se šroubečky v octě rozezvučí -_-

Tak to jo. Něco levnýho tam stačí. Mě tedy nic nerezonuje ale to neznamená že nebude. :smich:

neverím že ti dvere nerezonujú :smich: :smich: :smich:

Jdu chrnět hezký sny všem o octávkách :skoda:

Taky tak. Dobrou chlapi. -_-

Rosťovi pivo do ruky a nech sa pozerá lol lol

Mároš: to snad nééé!!! :smich:

Za dva roky jde Octávka do světa a na svoje hifi přijimám objednávky už ted...

Mároš: to snad nééé!!! :smich:

čo veď klasika....fotky neklamú lol

Ale Rostu to muže bolet ;)

nečítal si, že sa s tým zmieril a potom to nebudem bolieť Milana ani Korejku :):palec2:

Za dva roky jde Octávka do světa a na svoje hifi přijimám objednávky už ted...

a taká pekná bola :( .... :rip:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.