Červen 6, 200916 r no to jo, tak dneska se Ti bude snad zdát něco lepšího, jako třeba že se po chvilce vrátilo
Červen 6, 200916 r Dneska se mi zdálo že mi odešlo turbo...to byl ale blbej sen! už si jak Turbič :smich:
Červen 7, 200916 r čaute...tak to už každý má radiacu páku zo Superbu? Já ne a ani nevím jak vypadá ?
Červen 7, 200916 r Otázka pro hlavního spamera fora: co se děje s knajpou? Romam...ja dávam výpoveď ...v noci mi Skaja dal ešte BAN na 33% kol100 to tam muselo vyzerať
Červen 7, 200916 r však ty si išiel o trištvrte na dva ...ale sú 2 možnosti...buď to admin zmazal alebo to spravil Skaja, ale podľa mňa to boli oni na Zámečku Upraveno Červen 7, 200916 r od wrccko
Červen 7, 200916 r Jo a napadlo je to kolektivně když byli opilí jak dobytek.. Jarda to nahodil jako takovou věc do pranice a Jirka to pod vlivem menšího než malého množštví (alkoholu) udělal Ti kdož nebývají na Zámečku netuší..
Červen 7, 200916 r Podľa mňa išli na autosalon...veď Snížek bol teraz online Na autosalon v takovém stavu? Nevěřim!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.