Duben 6, 200916 r Tome: dělám to pět let a nestalo se mi to ještě.Musi být prokazatelně stejná závada třikrát po sobě-stejná závada.Já ty telefony nevyrábím takže stejně by to musel posoudít hlavní distributor ale každopádně doufám že to ani nikdy nebudu řešit.
Duben 6, 200916 r Dádo: já Ti necham Nokii N95 8G.Nechceš? Za rozumnou cenovku.Uplnou funglovku! O týhle akcičce vím dokonce jsem to i zvažoval.. ale, nechám si zajít chuť.. důvodů je povícero.. A navíc dvě kamošky k tomu si nechtěl, takže.. lol
Duben 6, 200916 r Tome: dělám to pět let a nestalo se mi to ještě.Musi být prokazatelně stejná závada třikrát po sobě-stejná závada.Já ty telefony nevyrábím takže stejně by to musel posoudít hlavní distributor ale každopádně doufám že to ani nikdy nebudu řešit. Kdybych si od Tebe vzal telefon, tak musel.. proto ti nechci způsobovat komplikace žádná Nokia u mě nevydržela.. zatím naposled padla 6280ka.. vydržela u mě skorem 2 roky pak 4tá závada.. no víš jak to je
Duben 6, 200916 r wrccko sa niekde skoval a robí veeľké drahoty... A ja som spal v noci tri hodiny a nejako to už nezvládam... doobrú noc...
Duben 6, 200916 r Peknéé... poslal ti to poštou??? A pozeral si u mňa akú mám spotrebu na volnobeh po zabehnutí...
Duben 6, 200916 r No teeda... ja už som to s audinkou nestíhal, moc sa vtedy ponáhlaľ... Upraveno Duben 6, 200916 r od lubinob
Duben 6, 200916 r No teeda... ja už som to s audinkou nestíhal, moc sa vtedy ponáhlaľ... ale to nebol len tak, ale boli sme niečo vybaviť je to borec, Lubo fakt solídny prístup nie?
Duben 6, 200916 r Zdar hoši.. ...Tak jsem pro dnes docestoval....Zrovna se nacházim v Brugge...moc pěkný městečko
Duben 6, 200916 r Tak 3,0TDI je už trochu o inom a ešte v jeho úprave... Prístup v pohode , ja som to trochu pokašlal že som 15min meškal a on mal dohodnutú ďalšiu montáž...
Duben 6, 200916 r karlos a pamätal si aj teba tú audinku má dobre nachipovanú, karlos skoro ako tvoja
Duben 6, 200916 r Zdar hoši.. ...Tak jsem pro dnes docestoval....Zrovna se nacházim v Brugge...moc pěkný městečko Ahoj sousede. Ty se máš. V cizině počasíčko skvělý, co ti chybí viď ??
Duben 6, 200916 r A podle čeho si mě pamatoval?? ..se divim....už je to doba a on má tolik zákazníků že se fakt divim.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.