karlos3 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 A jaký jsou vaše první dojmy z ecoboxu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 ja som tiež trochu meškal, ale chytil som ho pri bráne a bol tam jeden člen fôra Po mne išiel z Olomouca do Ostravy a to sa mi už za ním nechcelo ísť.... a ešte keď som vedel, že budem celú noc vonku... ;( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 A podle čeho si mě pamatoval?? ..se divim....už je to doba a on má tolik zákazníků že se fakt divim. no ten člen myslím, že sa volá xstorm alebo nejak tak tiež hovoril, že karlos si to dával a ja som mu spomínal autodopravu a asi 4ks OII tak už vedel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 A jaký jsou vaše první dojmy z ecoboxu??? Prvé dojmy sú pozitívne... S plný auto som síce ešte nešiel, ale je to cítiť, ľahšie sa točí do vyšších otáčiek... a spotreba išla dole, síce ja som k nemu prišiel so spotebou 4,7 l/100km a keď to videl tak povedal, že to liter klesne u tých čo jazdia za sedem, ale pri 4,7 to až taký efekt nebude, ale pri víkendovom taxíkovaní mi to skoro liter dole spravilo, takže zatiaľ veľká spokojnosť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 karlos a budeš sa diviť čo mi povedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 .... že karlos si to dával a ja som mu spomínal autodopravu a asi 4ks OII tak už vedel to som mu aj ja hovoril... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Tak dneska jsem shanel naraznik a docela nemozny sehnat cerny v laku za dobry peniz Takze asi budu muset koupit v jine barve a striknout ho, takze fajne prodelam, ja bych toho chlapa uskrtil!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 No moc si toho zatim neužívám....dnes mám od rána za sebou cestu Praha-Benešov-Praha-Antwerpen-Brugge.....Takže zatim si toho fakt moc neužívám....ale zítra tu mám celý den volno,tak to tady projdu a možná se asi pojedu podívat na pobřeží....Ve středu nad ránem zas přejezd do Strasbourgu...ve čtvrtek do Mnichova a v pátek hurá směr Prágl....Už aby to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 karlos a budeš sa diviť čo mi povedal Co povídal klučina?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Hele koukám že JirkaK co tu byl dříve na foru denně,tak od té doby co má Passata-CC na nás ohrnuje nosánek... ...so ho asi podáme ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Co povídal klučina?? tak, ten ecobox už berie od neho Autojarov, má s nimi zmluvu keď som prišiel k nemu tak mal namierené k ním, tak ma zobral a cestou sme sa porozprávali, lebo minulý týždeň tam boli asi 5ti z nášho fóra čo si dávali robiť ecobox a Jarov mal tieto jednotky zapožičané, čiže musí objednať nové z Nemecka, pýtal som sa ho, či robí ešte niekde inde, ale to čo si vystihol ty Lubo, to chodí raz za pol roka aby sa nepovedalo, ale nestíha robiť Prahu, takú má vyťaženosť, potom mi ešte ukazoval boxy, ktoré dáva do Mercedesov, nespomeniem si názov firmy, ale jedne stojí 54tis a je to trošku tlstejšia krabička ako ten náš ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Asi se přihlsil na VW fórum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 tak, ten ecobox už berie od neho Autojarov, má s nimi zmluvu keď som prišiel k nemu tak mal namierené k ním, tak ma zobral a cestou sme sa porozprávali, lebo minulý týždeň tam boli asi 5ti z nášho fóra čo si dávali robiť ecobox a Jarov mal tieto jednotky zapožičané, čiže musí objednať nové z Nemecka, pýtal som sa ho, či robí ešte niekde inde, ale to čo si vystihol ty Lubo, to chodí raz za pol roka aby sa nepovedalo, ale nestíha robiť Prahu, takú má vyťaženosť, potom mi ešte ukazoval boxy, ktoré dáva do Mercedesov, nespomeniem si názov firmy, ale jedne stojí 54tis a je to trošku tlstejšia krabička ako ten náš ... Firma je Steinbauer a je to Austria výrobek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Karlos: nepojedeš na východ ČECH? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 máš pravdu Rosťo je to tak.. karlos, mal by si si od neho dať načipovať audinku, tá jeho ide fakt super, to bola jazda na automate parádička a zrýchlenie to má brutálne, jednu dobu to vrčalo aj ako benzín, to fakt...má na tom 500 a niečo Nm... fakt klobúk dolu, a hlavne, je to pohoďák, v pohode sa s ním dá porozprávať...zas tá jazda po napojení ecoboxu nebola nejaká drastická ako ste písali, ale možno to je od tej A6 lol :smich: ..ukázal nám aj rozdiel aký je s ecoboxom a to bolo vidieť, som spokojný s prístupom a ak budem niečo potrebovať do budúcnosti, viem na koho sa obrátiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 to som mu aj ja hovoril... vravel, že tento týždeň bolo u neho kopec ľudí z fóra asi to bude tým, že som sa začal o tom informovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Řikal jsem že to neni žádnej libovej frajírek,ale normální pohodář....... Já mám pocit že on má v té audině variantu 205kw(540Nm)....ale když jsem tam byl,tak řikal že co nevidět to bude štelovat ještě víc....přes 600Nm,ale řikal že to už bude chtít i mechanické úpravy.....Ten jeho Allroudík je moc pěknej......Řikal vám to o těch autor.servisech Porsche???... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Karlos: nepojedeš na východ ČECH? Hele zatim ne...já mám ted hodně naplánováno mimo ČR a to směrem na západ. ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Niečo mi hovoril o Porsche, že tam chodí ale to mu asi zazvonil telefón tak nedopovedal, dozvedel som sa, že predtým robil aj na Slovensku raz bol s audinou na Jarove na brzde a raz v Boschi myslím, ale keď mu vyjde čas a ostatné, tak to chce ísť dať na profi brzdu do Rakúska :palec2: ale jazdí s tým parádne po Prahe, neverím, že Lubo ty si sa mu s ecoboxom držal, nechci ma rozosmiať :smich: len ma tak zatlačilo do sedadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Tak mě stačí klasická varianta co mám ted 176kw(500Nm) a je to mazec....to ani nemusíš tomu stát na krku aby to tahalo jako kr.va.......Dnes jsem tomu zlehka naložil v Německu a v cuku letu přes 220km/h.....Nejhezčí je ale to zrychlení z pomalé jízdy....líbí se mi např.když se třeba připojuješ od pumpy na dálnici a naložíš tomu...to je fakt moc pěkný .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 mne to nemusíš opisovať stačilo mi dnes po uličkách, resp. výpadovke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Wrccko:Dostal si trička a nálepky???.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 dostal som asi 6 nálepiek katalóg nech sa nenudím cestou na Jarov to fakt nebola nuda a šiltovku namiesto trička ...a na Jarove akurát nakladali na kamión tie A8 z Ingolstadtu čo boli zapožičané pre EU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Jeee a jak to že já nemám kšiltovku.. ...no počkej....hned jak se vrátim tak tam jedu a dám mu co proto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 ja nemám tričká ale zas ma povozil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.