Michal K. Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Ja jsem nerekl, ze se mi libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Vím, jen si dal foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Ty voe, ja jsem dneska mel male jubileum tady na foru a ani jsem si toho nevsiml uz mam pres tisic prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Jo to bylo někdy dopoledne ne? Litr za sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Tak to je na medaili Michale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 To bych mohl mit 3tisice prispevku za rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Michale: za jak dlouho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Tak zacal jsem tu prispivat nejvice od ledna 2009 jak jsem sem hodil fotky svoji krasky...ale smejdit sem jsem chodil uz od konce listopadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Co ta NEDĚLE??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Kurva, dnes mam nervy z toho jebnuteho rozhodcu co nezapiskal faul na Jardu Kmiťa. Buzerant. Ináč Romčo, slovákov nas tu je viac a nielen wrccko a lubinob. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Jasně ale ty dva bráchové jsou tu nejvíce z Vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Tak keby som nemal čo robiť celý deň, tak by som tu tiež kvasil a písal nonstop. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Tak třeba to napravíš na dovolené ale jinak máš pravdu-JE TO ZÁVISLOST. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 klucí tak strávit tady den, to je fakt závislost, obvzláště když je venku hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Ja som teraz doma, ale kua na nete som mozno hodku denne. Inac cely cas mi zabera moj syn a manzelka a veci s tym suvisiace. Takze nemozem tu byt stale. Ale inac si to uzite na tej grill party. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 The Frigo: celej den rozhodně ne...to by mě nesměli naprcat auto...strávil jsem tam 2,5 hodiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 (editace) Ahoj Romane, tyblááho já jsem teď na dva týdny v Holandsku a bez auta, to je vopruz jediná pozitivní věc byla pondělní první jarní grilovačka na "zahradě" ale koukal sem do tvého vlákna, máš poslední dobou docela smůlu. Nemáš nějaký fotky? Editováno: 8. Duben 2009, autor: theFrigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Abych Ti řekl pravdu...mám fotky ale vůbec nemám náladu je ztahovat a dávat do vlákna...akorát bych byl ještě vic nasranej.20 dubna jedu na lakování a spojim s tím celkovej servis na 60 tisicich km.A víš co je nejhorší? ?? že ty dvě škody za sebou jsem si nezpůsobil sám.První škoda-vytopení od sousedu a druhá dnešní naprcání díky nedobrždění jednoho auta za mnou.To prostě nemáš nárok ovlivnit a to je to nejhorší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 no to je hukot... Barca - Bayern v půli 4:0 zřejmě vymalováno... asi jako u Romária Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 no je to k vzteku, to je pravda. Ale zase si uvědom že se jedná o materiální újmy, buď rád že máš rodinu zdravou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Tak keby som nemal čo robiť celý deň, tak by som tu tiež kvasil a písal nonstop. Zdarec Martin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Ahoj Rosťo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Kdyby se tohle stalo tobe Vorliku, tak bys asi taky nebyl happy a neryl bys do lidi. Z tohodle se sranda nedela, neni to nic prijemnyho a ty to vis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 co zase reju? a btw. kdo mě tuhle na ajsku nabádal k "rytí" Michale Káááá... kdo??? navíc Romča už bydlí doma, takže to všechno dobře dopadlo, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Jasnyy, nekdy je to sranda a pobavim se a zasmeju, ale vis jak, z takovych veci se sranda nedela, nemusi to byt lidem prijemny To ja jen tak rikam svuj nazor. Nic proti tobe nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.