Rosťa19 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Nevím jak to tam vypadá teď ale ráno je to OK. Pak už problém. U mě to klidně nechat můžeš, tady to máš v bezpečí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Rosto: a kolik to je z Tvé práce do ZOO? kdybych přijel po obědě a nebo okolo poledního? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Ty woe Romčo Tu Zoo máš tak minimálně než to projdete na 4 hoďky. Od nás z práce busem,pak z Čerňáku metrem a zase busem. cca 40 min do Zoo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Tak to je na pikaču.No nic.Každopádně díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Jako jestli to chceš jen prolítnout,tak za 2 hoďky jsi venku ale chce to za ty prachy projít v klídku. Dát si bumbání a tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Jasně.Tak bys mě mohl tam hodit mym autem ne? Zn.odměna Tě v neděli nemine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 :smich: Dneska jsem tu sám ale nebude v tom problém.kolega tě tam v klidu hodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Tak jo.Kdyžtak Ti zavolám jakmile se rozhodneme tam s dětičkama vyrazit Dám dopředu vědět.Díky za ochotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Pro tebe vše. Není zač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Dobré ránko pánové... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Zdarec Lubo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Rosto: tak to dnes asi nedopadne.Anička má teplotu a leží Lubo: čáu.Dnes nejezdiš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 čaute... jazdím Romane, ale som doma a keď niekto zavolá tak vybehnem a odveziem ho, teraz je toho málo, až večer ostanem vonku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Lubo: takže taková holka na zavolanou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Neva. Příště. Když budu mít čas,půjdem s váma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 jj Romane.... 95% zákaziek mám cez telefón, len občas niekoho odchytím pred diskotékou alebo na autobusku a aj to len cez víkend... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Koukám že to tady žije. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 No žije to... ale asi niekde inde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Si jezdil Lubo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Tak všeličo dokopy... tuším 4 zákazky som vybavil, na obede som bol a chvíľu na benzínke pokecať s babami... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Každej normální člověk je venku...ted jsem se vrátil a je tam nádherně Vy jste asi taky normální jen takovy ty větší závislaci...no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Keď sa pozrieš koľko príspevkov mám ja za deň a koľko vy tak neviem kto tu je väčší závisláák.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Já bych taky byl venku ale na slunci mě to nebaví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 nejvíc to tu v poslední době owní Romario... to je válečník ja cip!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Vorlajz: závist je stejně svině vid? A mazej už konečně něco dělat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.