Duben 10, 200916 r Nevím jak to tam vypadá teď ale ráno je to OK. Pak už problém. U mě to klidně nechat můžeš, tady to máš v bezpečí.
Duben 10, 200916 r Rosto: a kolik to je z Tvé práce do ZOO? kdybych přijel po obědě a nebo okolo poledního?
Duben 10, 200916 r Ty woe Romčo Tu Zoo máš tak minimálně než to projdete na 4 hoďky. Od nás z práce busem,pak z Čerňáku metrem a zase busem. cca 40 min do Zoo.
Duben 10, 200916 r Jako jestli to chceš jen prolítnout,tak za 2 hoďky jsi venku ale chce to za ty prachy projít v klídku. Dát si bumbání a tak.
Duben 10, 200916 r Tak jo.Kdyžtak Ti zavolám jakmile se rozhodneme tam s dětičkama vyrazit Dám dopředu vědět.Díky za ochotu.
Duben 10, 200916 r Rosto: tak to dnes asi nedopadne.Anička má teplotu a leží Lubo: čáu.Dnes nejezdiš?
Duben 10, 200916 r čaute... jazdím Romane, ale som doma a keď niekto zavolá tak vybehnem a odveziem ho, teraz je toho málo, až večer ostanem vonku...
Duben 10, 200916 r jj Romane.... 95% zákaziek mám cez telefón, len občas niekoho odchytím pred diskotékou alebo na autobusku a aj to len cez víkend...
Duben 10, 200916 r Tak všeličo dokopy... tuším 4 zákazky som vybavil, na obede som bol a chvíľu na benzínke pokecať s babami...
Duben 10, 200916 r Každej normální člověk je venku...ted jsem se vrátil a je tam nádherně Vy jste asi taky normální jen takovy ty větší závislaci...no
Duben 10, 200916 r Keď sa pozrieš koľko príspevkov mám ja za deň a koľko vy tak neviem kto tu je väčší závisláák....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.