ViktorMPI Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Každej normální člověk je venku...ted jsem se vrátil a je tam nádherně Souhlas, taky jsem teď přijel z výletu a je to paráda Valíš Romane v neděli do zoo v Praze jo? S tím parkováním je to asi o štestí, ale asi by to šlo někde v okolí střelit. Tahle fotka je zrovna focená prakticky před zoo. Si to tam s rodinkou užijte, našlapete se fakt asi dost . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Koukám že žádná diskuze. Romčo copak....... :clap: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 ...copak copak jezdi ti ten ropak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Kluci: nakonec jsme nejeli protože mi onemocněla holka.Má 37,5 a já jsem taky pěknej jouda...uplně jsem zapomněl že jsme tam byli cca dva roky zpátky Je to tam super ale jak psal Rosta ...je to tam na celej den a rozhodně se tam vrátime. Mě tam tenkrát nejvice imponovala opice protože mi byla děsně podobná a moje děti si z toho dělali srandu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 A nařezal jsi jim ??? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Nene.Rostiku a Vy máte děti? Vůbec jsem se nezeptal!!! že by jste je v neděli vzali taky ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Páni, Košice práve vyhrali titul Majstra Slovenska v Play off Extraligy proti Skalici v 5. sérii trestných strieľaní... konečný stav 3:2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Nene.Rostiku a Vy máte děti? Vůbec jsem se nezeptal!!! že by jste je v neděli vzali taky ne? Jj. Klukovi bude letos 18 let. Už taky pije pivko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Páni, Košice práve vyhrali titul Majstra Slovenska v Play off Extraligy proti Skalici v 5. sérii trestných strieľaní... konečný stav 3:2 pozeral som práve len nechápem ako Pálffy mohol 3x strielať trestné Roman tá ZOO je super, mne sa najviac páčil hroch ale nestihol som všetko, vyhnala ma búrka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Ty woe...tak to je mazec! Já myslel že máš menší děti. A co řikáte na počasi? Žádné jaro a hned léto.Docela mě to štve protože jaro mám rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Tak aby to taky vydrželo. Viď ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 pozeral som práve len nechápem ako Pálffy mohol 3x strielať trestné Neviem či je také pravidlo, dvakrát mohol ísť určite. možno že v nadstavených strieľaniach môže ísť viackrát netuším, a je mi to pravdupovediac jedno, je len dobré pre Hudáčka že 3x vychytal Pálffyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Na víkend a na velikonoce hláseji nádherny počasi.Budete v ponděli pálit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 koho pálit ? Nějakou slivovici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Tak někdo pálí slívku nebo dřevo...někoho pálí pak žáha...to je různy....podle libosti každého občana ne? My bude dělat maximálně masíčko na ohni a pak se uvidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 -_- MAJSTRÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Tak tak masíčko a šašliky to je věc. ňam ňam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Rosto: koukáš na Vary??? Ty woe...já mám nervy jako pes! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Koukám jak vůl. Teď bez brankaře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 (editace) doufám že Vary vyhrajou....když ne dneska tak v dalším zápase ukážeme Růžičkovi a Bednářovi kdo je mistr...TAK HOLD PŘÍSTĚ SE UKÁŽE VE VARECH.... Editováno: 10. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 ŠKODA!!!!!!!!!! Ty poslední sekundy byl docela nátlak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Majte sa tu pekne... pre dnešok tu končím, idem sa pozrieť von a uvidím dokedy tam vydržím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 SLAVIEEEEE !!!!!! Ještě to otočíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Ty fandiš Slavii???? No počkej v neděli...to bude bitka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Jo jo jo... bitka bitka... :kol-68: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.