Rosťa19 Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 To Bulharsko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Ja uz jsem "tak nejak" tu... Dneska jsem dorazil, zitra tu budu, ale nevim do kdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Nazbieralo sa vás dosť na tú párty u Romarioových Mne sa asi nepodarí prísť, vyzerá to že sa domov dostanem najskôr ráno šiestej a keďže to mám štyri hodiny cesty tak na obed nestíham... Dve hodiny spánku by boli trochu málo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Tak vyjed rovnou v tech 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Lubo,seženu ti kunšafta z Prahy aby si sem měl cestu ne ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Nebo by to mohl vzit zkratkou pres Bulharsko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Tak žehlení je za mnou, byla to pohoda pár firemních košil a trička, sakra já mám hlad už aby byl zejtřek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Koukam ze nakonec to nebyla ani cela hodinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Už jsem zběhlej, na košile mi nesmí nikdo šáhnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Samé lepšie skratky mi tu ponúkate... Na moravu do Hodonína sa dnes budem pár krát točiť, ale nadránom pôjdu naspäť takže zase skončím iba doma... A už idem s prvou partiou... pekný večer vám prajem a užite si to zajtra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Milane co znamená řidičské oprávnění A1. Je to do 125ccm nebo do 50ccm.?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Už jsem zběhlej, na košile mi nesmí nikdo šáhnout... Jo, to jsme na tom podobne.. Jen hodne vyjimecne pokud jo nestiham, tak si je necham vyzehlit, ale jinak sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Milane co znamená řidičské oprávnění A1. Je to do 125ccm nebo do 50ccm.?? Odpovim za Milana - A1 je do 125ccm/11kW. 50ccm/45km je Am Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Ahoj kuci.Jsem ko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Dík, že jsi odpověděl já to totiž nevím ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 A copa si delal, zes ko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 A je to tady zejtřek se ruší, ale já už vysál auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Dík, že jsi odpověděl já to totiž nevím ... Z toho si nic nedelej, ja taky ne - vyresil to za mne strycek google Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Dnes byl ukol čislo jedná připravit zahradu na zítřek...dalo mi to zabrat ale snad už je hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Ach zooo.. Jo Romane, jeste jsem se ti zapomnel omluvit, ze jsem to ten minuly tyden s tou navstevou nezvladl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Hele nečeká nás náhodou nějaká neplánovaná sadba brambor na zahradě, když nás tam bude tolik proč to nevyužít ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Odpovim za Milana - A1 je do 125ccm/11kW. 50ccm/45km je Am Díky P.T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 P.T nevadí.Přiště to určitě vyjde a rád se podívám hlavně na Tebe a na svyho korejského brášku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Díky P.T. Jen doplnim zbytek: skupina Am - motocykl do konstrukční rychlosti 45km/h nebo obsahu 50 ccm skupina A1 - motocykl do obsahu 125 ccm nebo do výkonu 11kW skupina Ao - motocykl do výkonu 25kW nebo do poměru 0,16 kW/kg skupina An (A) - motocykl o výkonu větším než 25kW nebo o poměru vetším než 0,16 W/kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 P.T nevadí.Přiště to určitě vyjde a rád se podívám hlavně na Tebe a na svyho korejského brášku Myslim ze behme kvetna bych mel mit vic casu, tak podniknu par vyletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.